REAL LIFE WORKING GIRL

4 συνήθειες που κάνουν την εμφάνισή σας αντιεπαγγελματική


27 Φεβρουαρίου 2019

rawpixel-340966-unsplash.jpg

Το πώς συμπεριφέρεστε στη δουλειά σας έχει αντίκτυπο και στους υπόλοιπους, από τους συναδέλφους σας μέχρι και τον προϊστάμενό σας. Γι αυτό παρακάτω θα διαβάστε μερικές συνήθειες που κάνουν την εμφάνισή σας αντιεπαγγελματική.

Έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική και μπορεί να σας ανοίξει πόρτες στην επαγγελαμτική σας ζωή. Όμως εάν το παρακάνετε υπάρχει ο κίνδυνος να μεταφραστεί σε αλαζονεία ή άγνοια κινδύνου. Καλό είναι να έχετε λίγη ταπεινοφροσύνη και να είστε ανοιχτοί στο να μαθαίνετε νέα πράγματα.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορούμε να εργαστούμε σε ένα περιβάλλον με αρνητική ενέργεια

Έλλειψη εστίασης.

Απομακρύνετε οτιδήποτε έχει την ικανότητα να σας αποσπάσει την προσοχή από αυτό που κάνετε. Καταλαβαίνουμε ότι η συνεχής προσήλωση σε ένα πράγμα είναι δύσκολη, ωστόσο εάν είστε συνέχεια αφηρημένοι, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά σας.

Δεν δέχεστε κριτική.

Είναι αλήθεια πως όταν λαμβάνουμε κριτική δε νιώθουμε άνετα. Όμως η καλοπροαίρετη κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική και να βελτιώσει τις δεξιότητές σας. Εξοικειωθείτε με την κριτική και μάθετε πώς να τη χειρίζεστε προς όφελός σας.

Μιλάτε περισσότερο από ό,τι ακούτε.

Το να μάθετε να ακούτε είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας εργαζόμενος δεν ακούει τότε μπορεί να υπονομεύει τη επιτυχία της εταιρίας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.