REAL LIFE WORKING GIRL

Δείτε πώς θα μοιάζει ο υπάλληλος γραφείου σε 20 χρόνια


11 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε πώς θα μοιάζει ο υπάλληλος γραφείου σε 20 χρόνια


Η Emma είναι ο «συνάδελφός σας του μέλλοντος», μια πρόβλεψη για το πώς θα μοιάζουν οι υπάλληλοι γραφείου σε 20 χρόνια χάρη στη μακροχρόνια αρνητική σωματική και ψυχική επίδραση του αυξημένου ωραρίου εργασίας.

Η Emma έχει πολύ ανοιχτό δέρμα από τα πολλά χρόνια τεχνητού φωτός και έκζεμα που σχετίζεται με το στρες. Η κακή ποιότητα του αέρα έχει προκαλέσει κόκκινα μάτια, ενώ η καθιστική στάση μπροστά στον υπολογιστή της έχει δώσει μια μόνιμη καμπούρα και παραπανήσια κιλά. Ελευθερώστε αυτή τη γυναίκα και δώστε της διακοπές!

Η Emma αποτελεί μέρος μιας έκθεσης του 2019 που ανατέθηκε από την εταιρεία εξοπλισμού γραφείου Fellowes Brands, που συνεργάστηκε με εμπειρογνώμονες για να καθορίσει τις επιπτώσεις στην υγεία που θα αντιμετωπίσουμε αν δεν κάνουμε αλλαγές στο χώρο εργασίας.

Η Higham, η οποία έγραψε την έκθεση που βοήθησε να ενημερωθεί για το τι θα μπορούσε να μοιάζει η Emma, την αποκαλούσε «σενάριο χειρότερης περίπτωσης». «Η Emma είναι αυτό που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον στη χειρότερη περίπτωση αν κάνει τα πάντα άσχημα», δήλωσε.

Η Higham ανέφερε ότι η Emma παρακινεί τους ανθρώπους να δουν τους κινδύνους που μπορεί να φέρουν οι πολλές ώρες δουλειάς. Φυσικά, η Emma δεν αντιπροσωπεύει όλους τους υπαλλήλους γραφείου. Είναι μια ακραία εκπροσώπηση ενός αγχωτικού και καθιστικού τρόπου ζωής. 

Η καλή ποιότητα του αέρα και η έκθεση στο φυσικό φως επηρεάζουν την παραγωγικότητα και την ικανότητά σας να εργάζεστε χωρίς πονοκεφάλους και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. 

Η καθιστική ζωή είναι επικίνδυνη για την υγεία σας. Μια τριετής μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίθηκαν στη σύσταση για τουλάχιστον 150 λεπτά δραστηριότητας την εβδομάδα, είχαν υψηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας.

Η Emma κατάφερε να κάνει πολλούς να σκεφτούν λίγο περισσότερο, έτσι ώστε να κάνουν περισσότερα διαλείμματα από ό, τι συνηθίζανε, να ξεκινήσουν μια σωματική δραστηριότητα και να μην είναι συνέχεια μπροστά από μια οθόνη. 

Μια ζωή με κακή στάση του σώματος μπορεί να είναι ένας πιθανός παράγοντας που συμβάλλει στην κύρτωση της πλάτης ή της κύφωσης μεταξύ πολλών άλλων παραγόντων όπως η γήρανση και η οστεοπόρωση .

Η Emma είναι μια πρόβλεψη για όλα όσα μπορεί να συμβούν στο μέλλον. Είναι πλέον πολύ αργά για την Emma, γι αυτό σκεφτείτε τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν και σε εσάς.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα