REAL LIFE WORKING GIRL

Θέλετε αύξηση; 4 tips για να την κερδίσετε


15 Ιανουαρίου 2020

Θέλετε αύξηση; 4 tips για να την κερδίσετε


Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από την αμοιβή σας ή επιθυμείτε την προαγωγή που δεν ήρθε ποτέ, έφτασε η ώρα να την αποκτήσετε. Μάθετε τα μυστικά διαπραγμάτευσης που κανείς δεν σας διδάσκει ποτέ. 

Καταγράψτε τα επιτεύγματά σας . Από την πρώτη ημέρα της απασχόλησής σας, θα πρέπει να διατηρείτε ένα απλό έγγραφο που να αναφέρει τα επιτεύγματά σας. Η διατήρηση αυτού του ενημερωτικού εγγράφουν θα σας δώσει τα κατάλληλα πυρομαχικά που θα χρησιμοποιηθούν όταν θελήσετε να ζητήσετε αύξηση. 

Δώστε έμφαση στην απόδοση της εργασίας σας . Όταν ζητάτε αύξηση, μην παραπονιέστε για τους λογαριασμούς σας που είναι υψηλοί ή για το τι κάνει κάποιος άλλος στην επιχείρηση, πρόκειται για την δική σας επίδοσή, κερδίζετε μια αύξηση επειδή αυξήσατε τα χρήματα της εταιρείας, εξοικονομήσατε χρήματα στην εταιρεία ή κάνετε μια εργασία που κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει. 

Σκεφτείτε τη χρονική στιγμή. Πριν ζητήσετε αύξηση, είναι σημαντικό να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην επιχείρηση που εργάζεστε. Αν μία εταιρεία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή το αφεντικό σας προχωρά σε μαζικές απολύσεις ή αν βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου, τότε θα είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Τέλος να έχετε και ένα εναλλακτικό σχέδιο. Αν η αύξησή σας δεν είναι μέσα στον προϋπολογισμό του εργοδότη σας, διαπραγματευτείτε άλλα πλεονεκτήματα, όπως περισσότερο χρόνο για διακοπές, ένα πιο ευέλικτο ωράριο ή κάποιο μπόνους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.