REAL LIFE WORKING GIRL

H Fashionell Ελένη Μπουγιουκλή, πίσω από τις πιο κομψές ελληνικές τσάντες La Chaine μιλά στο jenny.gr


Μάρθα Κουμπάνη

21 Απριλίου 2021

H Fashionell Ελένη Μπουγιουκλή, πίσω από τις πιο κομψές ελληνικές τσάντες La Chaine μιλά στο jenny.gr

Eκείνη είναι ένα νεαρό κορίτσι με μεσογειακή ομορφιά, που δηλώνει ερωτευμένο με την μόδα. Πράγμα που είναι εμφανές τόσο στο γνωστό πλέον blog της, το οποίο ενημερώνει συνεχώς με όλα τα νέα trends και προτάσεις στιλ, όσο και στον λογαριασμό της στο Instagram που πλέον απαριθμεί περισσότερους από 21.000 followers. Τα posts της αντανακλούν την μίνιμαλ αισθητική της και παρουσιάζουν μια γοητευτική αρμονία που θες να θαυμάσεις με ατελείωτο scrolling.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις τσάντες της. Ναι, η Fashionell είναι πίσω από τις πιο κομψές τσάντες που μας τραβούν την προσοχή σε όποια βιτρίνα κι αν τύχει και τις πρωτοδούμε.

Κατάφερε να κάνει το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε με την υπογραφή La Chaine, την πιο Instagrammable τσάντα που αγάπησαν όλες οι γυναίκες. Σαν έρωτας με την πρώτη ματιά, οι τσάντες La Chaine σε trendy ημικυκλικό σχήμα και με την χαρακτηριστική κοκάλινη αλυσίδα τους, είναι το αξεσουάρ που κάθε γυναίκα επιθυμεί να προσθέσει στην συλλογή της. 

Για τη νέα αυτή σεζόν, η La Chaine, εμπλουτίζει το portfolio της, ανανεώνοντας όχι μόνο τη συλλογή των αξεσουάρ, αλλά παρουσιάζει νέες προσθήκες - έκπληξη, για να ολοκληρώσει την εικόνα κάθε ενημερωμένης γυναίκας. Η νέα συλλογή La Chaine, ήρθε για να φέρει την άνοιξη αλλά και τη χαρά, που τόσο έχουμε ανάγκη, με μοναδικά pastel χρώματα και 70's διάθεση, σε αξεσουάρ, αλλά και όχι μόνο. Για πρώτη φορά, λοιπόν, το brand La Chaine, λανσάρει μία ολοκληρωμένη σειρά ρούχων!

jenny.gr


Πώς βρέθηκες σε αυτήν τη δουλειά;

Στόχος μου ήταν να περάσω στη σχολή που ήθελα στην Αθήνα και παράλληλα με τις πανεπιστημιακές μου σπουδές να παρακολουθήσω μια ιδιωτική σχολή, στον τομέα Bussines of Fashion. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, καθώς πέρασα σε πανεπιστήμιο εκτός Αθήνας! (Είχε και αυτό βέβαια τα καλά του, και πλέoν δεν το μετανιώνω!) Τότε ήταν η περίοδος που ξεκίνησαν να ανεβαίνουν τα blogs και έτσι μπήκα στο χώρο ως Fashionell. Η ενασχόληση μου με το blog μου επιβεβαίωσε πόσο πολύ αγαπούσα τον χώρο της μόδας και με φέρνει σήμερα, μετά από 7 χρόνια, να έχω δημιουργήσει το δικό μου brand La Chaine.

Τι περιλαμβάνει η εργασιακή σου καθημερινότητα;

Πολλά! Αρκετά πρωινό ξύπνημα, φωτογραφίσεις, συναντήσεις με εταιρίες, αρκετές ώρες στο showroom των La Chaine. Πάνω από όλα όμως έχει πολλά χαμόγελα, ευχάριστη κούραση και δουλειές με συνεργάτες και φίλους που εκτιμώ και θαυμάζω.

Υπάρχει μια σκέψη που κάνεις στο τέλος της ημέρας;

Μου αρέσει να κλείνω τη μέρα μου ευχάριστα! Όσο κουραστική κι αν είναι η κάθε μέρα, ξέρω ότι είμαι πολύ τυχερή που εργάζομαι στο χώρο που αγαπώ! Αυτή είναι η σκέψη που με κάνει πάντα να νοιώθω καλά και να κλείνω την κάθε μου ημέρα όπως πρέπει!

jenny.gr


Τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο στην καριέρα σου;

Η επικοινωνία με τον κόσμο και η συνεργασία μου με πολλές ταλαντούχες και δυναμικές γυναίκες.

Αν δεν ήσουν αυτό, τι θα ήσουν;

 Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ήμουν κάτι άλλο...αλλά σαν δεύτερη επιλογή, πιστεύω ότι θα ήμουν ξανά στον καλλιτεχνικό χώρο. Ίσως θα μου άρεσε να ασχολούμαι επαγγελματικά με τη ζωγραφική ή τη γλυπτική.

Πώς νιώθεις ως γυναίκα στον χώρο;

Δυναμική, ανεξάρτητη και πολύ περήφανη που έχω τόσες άλλες ταλαντούχες γυναίκες γύρω μου!

Τι συμβουλή θα έδινες στον εικοσάχρονο εαυτό σου;

Να μην ξεχνάει πού έχει φτάσει μέχρι τώρα, να λέει ένα μπράβο στον εαυτό του, (κάτι το οποίο ξεχνάμε οι περισσότεροι!), να περνάει καλά και να ζει την κάθε στιγμή!  

Τι θα έλεγες σε ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα την καριέρα του;

Ότι αν κάνεις αυτό που αγαπάς και προσπαθήσεις πραγματικά, θα πετύχει και θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη για πάντα! 

jenny.gr

 
Μία αστεία /περίεργη στιγμή που σου έχει συμβεί στη δουλειά;

Οι περισσότερες δουλειές που κάνω, συνοδεύονται με αρκετές στιγμές γέλιου. Όταν κάνεις τη δουλειά σου ευχάριστα, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο!

Πότε κλείνεις το κινητό σου;

Δεν το κλείνω πότε. Αλλά το βράδυ όταν επιστρέφω στο σπίτι, περνάω περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μου και αφήνω το κινητό στην άκρη! Ο χώρος των social media τρέχει και δεν σταματάει ποτέ! Αλλά θα πρέπει να απολαμβάνουμε ουσιαστικά και την κάθε στιγμή της καθημερινότητας μας και στην πραγματική ζωή!

Το μότο σου;

Ό,τι έγινε χθες, δεν αλλάζει. Το να είσαι ευτυχισμένος και να αλλάξεις το αύριο είναι μόνο στο δικό σου χέρι. Η ζωή είναι μικρή για να μην κάνεις αυτό που αγαπάς και να ζεις κάθε στιγμή στο 100%.

Πώς εμπνεύστηκες για τη δημιουργία του La Chaine και της νέας συλλογής.

Όπως λέει και το όνομα της εταιρίας La Chaine, όλα ξεκίνησαν με τις αλυσίδες! Έψαχνα να βρω μια ζώνη αλυσίδα για αρκετό καιρό, μέχρι που την έφτιαξα μόνη μου, και όλα ξεκίνησαν! Άρχισα με τις ζώνες-αλυσίδες, τις οποίες μετά τοποθέτησα και πάνω σε τσάντες, στις οποίες είχα και έχω μεγάλη αδυναμία!
Η νέα SS21 συλλογή, έχει τον τίτλο “I’ll make you proud”. O τίτλος κυρίως εμπνεύστηκε από έναν προσωπικό μου λόγο, για έναν άνθρωπο που όσο ζω, θέλω να τον κάνω περήφανο. Παράλληλα με αυτό όμως, υπάρχει και ένα βάθος σε αυτή την φράση προς κάθε άνθρωπο, κι αυτό είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε περήφανο πάνω από όλα τον εαυτό μας και μέσω αυτού, οι άνθρωποι μας θα είναι χαρούμενοι για εμάς.

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο item από τη νέα συλλογή;

Η αγαπημένη μου Kallisti Bag. Το αγαπημένο μου χρώμα από αυτή τη συλλογή, είναι το κίτρινο!

Δείτε τη συλλογή La Chaine: