REAL LIFE WORKING GIRL

6 φράσεις που μπορείτε να πείτε σε μια βιντεοσύσκεψη για να είστε αρεστοί


1 Ιουλίου 2021

6 φράσεις που μπορείτε να πείτε σε μια βιντεοσύσκεψη για να είστε αρεστοί

Πολλοί εξακολουθούν λόγω της πανδημίας να δουλεύουν από το σπίτι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται πολλά μίτινγκ μέσω βιντεοσύσκεψης , κάτι το οποίο δεν είχατε συνηθίσει στο παρελθόν. 

Γι αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να σας γράψουμε μερικές φράσεις που είναι καλό να χρησιμοποιείτε όταν κάνετε μια βιντεοσύσκεψη;, για να είστε σε όλους αρεστοί.

«Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά είναι εξαιρετική ιδέα»

Αυτή η φράση είναι κομπλιμέντο. Συγχαίρετε έναν συνάδελφο, ενώ επίσης υποδηλώνετε ότι είναι αρκετά ταπεινός για να μην συνειδητοποιήσει (ή τουλάχιστον να μην καυχηθεί) για τις δυνατότητές του. 

«Έκανα ό, τι προτείνατε. Ευχαριστώ»

Οι άνθρωποι θέλουν να δώσουν συμβουλές. Οι άνθρωποι θέλουν να τους ακούνε. Οι άνθρωποι λατρεύουν να πιστεύουν ότι έχουν συνεισφέρει θετικά.

Με αυτές τις λέξεις, δίνετε στον ακροατή και τις τρεις απολαύσεις! Φυσικά, υποθέτουμε ότι πράγματι πρότειναν κάτι. 

«Έχετε δίκιο»

Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στον πλανήτη που να μην εκτιμήσει τη συγκεκριμένη φράση. 

«Όχι»

Περιμένετε ότι σε πολλούς ανθρώπους θα τους αρέσει περισσότερο αν λέτε "όχι;" Φυσικά και όχι. 

Όχι "όχι" σε όλα, φυσικά. Αλλά το να λέτε "όχι" (ευγενικά αλλά σταθερά) δείχνετε ότι είστε σίγουροι και ότι γνωρίζετε τους περιορισμούς σας. 

Επιπλέον, αν λέτε "όχι", πιθανότατα αποφεύγετε να πάτε πέρα από τα όριά σας, επομένως είναι πιθανό να είστε πιο χαλαροί και πιο ευχάριστοι άνθρωποι.

«Συγχαρητήρια»

Μην το πείτε απλώς. Αναζητήστε ευκαιρίες για να το κάνετε. Εάν μάθετε θετικά πράγματα για τους άλλους, θυμηθείτε να τους συγχαρείτε.

«Είναι υπέροχο να σας βλέπω»

Υπάρχουν τρία είδη ατόμων που θα συναντήσετε σε βιντεοκλήσεις: αυτά με τα οποία μιλάτε όλη την ώρα, αυτά που μιλάτε περιστασιακά και αυτά που δεν έχετε συναντήσει ποτέ πριν. Αυτή η φράση ισχύει για τις δύο πρώτες κατηγορίες. 

Δείτε ακόμα: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά