REAL LIFE WORKING GIRL

3 κυριακάτικες συνήθειες που θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς τη νέα εβδομάδα


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2021

3 κυριακάτικες συνήθειες που θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς τη νέα εβδομάδα

Μπορεί μία Κυριακή να είναι παραγωγική; Παραδοσιακά, όχι. Είναι μέρα χουζουρέματος, χαλάρωσης και προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις της νέας εβδομάδας. 

Εδώ θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα, για να πλησιάσουμε τους στόχους των επόμενων ημερών. Να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά σ’ αυτόν τον ατέλειωτο αγώνα δρόμου με τον χρόνο, χωρίς να χαλάσουμε την ατμόσφαιρα του Σαββατοκύριακου.

Οι παρακάτω 3 κυριακάτικες συνήθειες, μπορεί να αλλάξουν την επαγγελματική σας ζωή.

Πρωινό ξύπνημα

Μπορεί τις καθημερινές να ξυπνάτε από τις 6, όμως αυτό δε σημαίνει ότι την Κυριακή θα κοιμηθείτε μέχρι το μεσημέρι. Ξεκουραστείτε μεν, αλλά αδράξτε την ημέρα. Βάλτε το ξυπνητήρι σας σχετικά νωρίς και, χαλαρά, ξεκινήστε την ημέρα σας. Θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερα πράγματα και, γεμάτοι πια, να ετοιμαστείτε για την απαιτητική εβδομάδα.

Γυμναστική

Λένε ότι δεν πρέπει να παραλείπουμε τη γυμναστική της Δευτέρας. Εμείς προτείνουμε να αλλάξετε τη μέρα και να γυμνάζεστε οπωσδήποτε τις Κυριακές, για να αποφορτιστείτε από το στρες, να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να γεμίσετε ενέργεια και όρεξη για τη νέα εβδομάδα.

Μαγειρική

Δεν εννοούμε να μαγειρέψετε για το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά να προετοιμάσετε τα γεύματα της εβδομάδας. Θα αισθανθείτε ότι μπήκατε σε πρόγραμμα και θα γλιτώσετε πολύ χρόνο τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

jenny.gr