REAL LIFE WORKING GIRL

4 συμβουλές καριέρας από την Νο1 momager του πλανήτη, Κρις Τζένερ


Μάγκυ Πετροπούλου

5 Νοεμβρίου 2023

4 συμβουλές καριέρας από την Νο1 momager του πλανήτη, Κρις Τζένερ
instagram
Είδε το πρώτο φως της ημέρας το 1955 και έγινε αστέρι στις συμφωνίες, κλείνοντας χρυσά συμβόλαια.

Ναι, η Κρις Τζένερ είναι χωρίς καμία αμφιβολία η διασημότερη momager -μητέρα και μάνατζερ δηλαδή σε ένα- του πλανήτη.

Αυτή ευθύνεται για την τρελή επίδραση των μελών της οικογένειάς της τα τελευταία χρόνια σε πολλούς τομείς όπως η μόδα και η ομορφιά.

Όλα ξεκίνησαν από το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν και οδήγησαν σε μια αυτοκρατορία από... χρυσό. Η αρχή έγινε με το reality show τους που ακόμα και σήμερα προκαλεί το ενδιαφέρον, συζητιέται και αποτελεί πρώτο θέμα στα sites και τις εκπομπές.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως ταιριάζει. Είμαι από τους ανθρώπους που προτιμώ να λύνω και όχι να δημιουργώ προβλήματα. Η δουλειά μου ως μητέρα και μάνατζερ της Κιμ είναι να διευθετώ τα προβλήματά της, όποια και αν είναι αυτά. Σε τι θα με ωφελούσε να την επιπλήξω;», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σήμερα η Κρις Τζένερ έχει γενέθλια -είδε το πρώτο φως της μέρας το 1955- και παρακάτω σου έχουμε 4 τις συμβουλές που έχει δώσει κατά καιρούς για να κάνεις καριέρα και να πρωταγωνιστήσεις στη δουλειά σου.

Η Κρις Τζένερ ξέρει καλύτερα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αν κάποιος λέει όχι, τότε μιλάς με το λάθος άτομο… Και νομίζω ότι υπάρχουν τόσες πολλές φορές στη ζωή που δεν έχω δεχτεί το "όχι" σαν απάντηση και το μετάνιωσα αργότερα… Και νομίζω ότι όσο πιο μεγάλος γίνεσαι τόσο πιο έμπειρος για να διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο.

Η καθημερινή ρουτίνα είναι πολύ σημαντικη για τους ανθρώπους, να έχουν δηλαδή κάποιο είδος τελετουργίας.

Βρείτε πραγματικά κάτι που σας αρέσει να κάνετε και, στη συνέχεια, ανακαλύψτε πώς να το κάνετε σε μια καταπληκτική καριέρα, γιατί θα είναι εύκολο.

Όταν προσπαθείτε να ταιριάξετε σε ένα καλούπι στο οποίο δεν ανήκετε πραγματικά, δεν αγαπάτε ή εκτιμάτε, δεν είστε παθιασμένοι με αυτό, νομίζω ότι, ξέρετε ότι θα είναι πιο δύσκολο να κάνετε.

Τι λες; Θα τις ακολουθήσεις;