ΣΤΙΛ RUNWAYS

Όλα όσα είδαμε στην LFW: Victoria Beckham και Burberry κέρδισαν τις εντυπώσεις


Μάρθα Κουμπάνη

19 Σεπτεμβρίου 2019

Όλα όσα είδαμε στην LFW:  Victoria Beckham και Burberry κέρδισαν τις εντυπώσεις

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Eμείς παρακολουθούμε με προσήλωση όλα τα νέα και τα shows του Fashion Month και καταγράφουμε τις πιο σημαντικές στιγμές. Στη LFW η Victoria Beckham όσο και ο οίκος Burberry μονοπώλησαν το ενδιάφερον. Από την μία η πρώτη μετέτρψε το show σε οικογενειακή υπόθεση, αφού σύσσωμη η οικογένεια Beckham βρέθηκε στην front row για να παρακολουθήσει το show. Εκτός από τις minimal chic δημιουργίες της η V.B. Μάς σύστησε και την πρώτης beauty line. Aπό την άλλη ο Βρετανικός οίκος Burberry ξεχώρισε με τα μεγάλα ονόματα της μόδα που συμμετείχαν στο show και το σκηνικό που θύμιζε τεραστίων διαστάσεων ηχοσύστημα. Εκεί είδαμε το νέο hair look της Κendall Jenner, η οποία υιοθέτησε το ξανθό και την επιστροφή της Αgyness Deyn.
Η Naomi Campell εντυπωσίασε στο catwalk για το Fashion For Relief, το show με το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τέλος, ο Erdem μάς χάρισε την πιο Instagrammable συλλογή.

Δείτε τα highlights της LFW.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.