ΣΤΙΛ RUNWAYS

Versace S/S '20: Ιταλική φινέτσα, jungle prints και το φόρεμα που ενέπνευσε την δημιουργία του Google Images


21 Σεπτεμβρίου 2019

Versace S/S '20: Ιταλική φινέτσα, jungle prints και το φόρεμα που ενέπνευσε την δημιουργία του Google Images

Ήταν στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2000, όταν η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με το iconic, αποκαλυπτικό φόρεμα της Donatella Versace -εκείνο με το ντεκολτέ που έκανε βουτιά μέχρι τον αφαλό της. Το Τhe Jungle dress προκάλεσε παροξυσμό στο κοινό τότε και όλοι το αναζητούσαν. Αποτέλεσμα: H δημιουργία του πολύτιμου εργαλείου της Google Image Search. To ίδιο φόρεμα, σχεδόν 20 χρόνια μετά έχει την ίδια δύναμη να κάνει τον κόσμο της μόδας να παραληρεί. Επέστρεψε στο show του Ιταλικού κολοσσού για την άνοιξη του 2020, φορεμένο από -ποια άλλη- παρά την γυναίκα που το ανέδειξε.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από την επίδειξη, η Donatella Versace είπε: Όλοι ακολουθούμε την τεχνολογία. Είναι στο επίκεντρο της ζωής μας σήμερα, αλλά πριν από 20 χρόνια δεν ήταν. Είμαι περήφανη που ενέπνευσα το Google Images . Η νέα συλλογή της ήταν εμπνευσμένη από το εμβληματικό jungle print, με σειρά από κομμάτια, φορέματα σακάκια και ολόκληρα σύνολα στο εξωτικό πράσινο μοτίβο να γιορτάζουν την επέτειο. Η Versace έβαλε τα ρούχα, η Google παρείχε την τεχνολογία Tilt Brush που δημιούργησε τις ψηφιακές προβολές στους τοίχους του αυτοσχέδιου Πάνθεον που στήθηκε για την περίσταση και η Jennifer Lopez έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: εντυπωσίασε στο κλείσιμο του show με μία ακόμα πιο γυμνή εκδοχή από το πρωτότυπο. Περιττό να πούμε πως η guest παρουσία της έγινε viral την ίδια κιόλας στιγμή. Η συλλογή εκτός από τα χρώματα της ζούγκλας, περιελάμβανε φλούο ροζ και πράσινα, αλλά και σέξι μαύρα σακάκια και φορέματα με ιδιαίτερα κοψίματα και όγκους στα μανίκια.
Οταν η ιταλική φινέτσα συναντά το εξωτικό λάτιν στοιχείο η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.