ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol. 126


Αφροδίτη Σακκά

4 Αυγούστου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol. 126

Είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή απολαμβάνετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Ακόμα κι αν έμειναν κάποιες εκρεμμότητες για την βαλίτσα των διακοπών, έχετε ακόμα χρόνο να την εμπλουτίσετε με τις κατάλληλες αγορές.

Δείτε τι ψωνίσαμε αυτή την εβδομάδα για να πάρετε έμπνευση:

Το καλοκαιρινό φόρεμα για το γραφείο

jenny.gr

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η εποχή που απολαμβάνουμε περισσότερο το styling, αλλά όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή κι εμείς βρισκόμαστε στην πόλη, χρειαζόμαστε κομμάτια κομψά και άνετα. Μέχρι να φύγω διακοπές, λοιπόν, θα φοράω αυτό το φόρεμα με διάφορους συνδυασμούς παπουτσιών και αξεσουάρ. Βρείτε το εδώ.

Η ιδανική κρέμα σώματος για τις διακοπές μου

jenny.gr

Δεν θα μπορούσα να φύγω για διακοπές χωρίς να ανανεώσω την κρέμα σώματος. Αυτή τη φορά επέλεξα μια κλασική αξία, την κρέμα σώματος Cocoa Butter της Nivea. Η Cocoa Butter παρέχει εντατική ενυδάτωση και απορροφάται άμεσα. Είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Κακάο και Βιταμίνη Ε, η πλούσια κρεμώδης σύνθεσή της προσφέρει βαθειά και μακράς διάρκειας θρέψη ενώ το μοναδικό της άρωμα από κακάο τυλίγει τις αισθήσεις μου! Βρείτε την εδώ. -Ελένη Τσούτση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.