ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.125


The Jennettes

28 Ιουλίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.125

ι μίνι καύσωνες επιστρέφουν και όσοι βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη, είναι ευκαιρία να επενδύσουμε σε αγορές που θα μας κάνουν να νιώθουμε καλοκαίρι. Είτε αυτές είναι ρούχα που θα μας κρατήσουν δροσερές, είτε αξεσουάρ που θα μας συνοδεύσουν τις ζεστές μέρες της εβδομάδας, είτε τελευταίες προσθήκες πριν τις διακοπές, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αγορές μας για αυτή την εβδομάδα για να πάρετε έμπνευση:

Τα τέλεια γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ - η συλλογή μου δεν είναι ποτέ αρκετή. Φέτος το καλοκαίρι, αποφάσισα να επενδύσω σε ένα ζευγάρι που όχι μόνο είναι εξαιρετικά stylish (είναι χειροποίητα!) αλλά μπορεί να ταιριάξει με οτιδήποτε έχω στη ντουλάπα μου. Βρείτε τα εδώ.

To πιο chic βερνίκι για τις διακοπές μου

Αυτό που χρειαζόμουν επειγόντως ήταν μια απόχρωση για τα νύχια μου που θα είναι chic ενώ παράλληλα θα κάνει τα άκρα μου να δείχνουν καθαρά και κομψά όλο το καλοκαίρι. Έτσι επέλεξα το βερνίκι νυχιών που ενυδατώνει βαθιά τα νύχια και τα προστατεύει από το σπάσιμο ενώ χαρίζει λαμπερό και ομοιόμορφο χρώμα. Ακόμη, είναι τέλειο για τις διακοπές αφού στεγνώνει γρήγορα και διαθέτει ειδικό πλατύ πινελάκι για ομοιόμορφη και γρήγορη εφαρμογή. Βρείτε το εδώ. –Ελένη Τσούτση

Το καλοκαιρινό κόσμημα

Για πολλούς, τους περισσότερους μάλλον, έχει έρθει το φθινόπωρο, αλλά όχι για εμένα. Δεν έχω αποδεχτεί ακόμα ότι θα πρέπει να κατεβάσω τις χοντρές μπλούζες και τα παλτό. Γι αυτό και αυτή την εβδομάδα, βγήκα για ψώνια. Τι πιο ωραίο να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά και να περπατάς κάτω από τον ήλιο, γιατί μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει χαιρετήσει, η ζέστη όμως καλά κρατεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν έχοντας αυτή τη χαρούμενη διάθεση, αγόρασα κοσμήματα, πολύχρωμα κοσμήματα για να μου θυμίζουν θάλασσα και ήλιο. Εξάλλου ζούμε στην πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου.

Κάθε φορά που αγοράζω ένα παιχνιδιάρικο κόσμημα, η διάθεση μου αλλάζει, ανεβαίνει στα ύψη και ανυπομονώ να το φορέσω. Με κάθε ευκαιρία βάζω χρώμα στη ζωή μου.- Τζουλιάννα Καρνέζη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.