CELEBRITIES STAR LOOKS

EMMYS 2019: Oι πρώτες λαμπερές αφίξεις στο purple carpet των βραβείων


Μάρθα Κουμπάνη

23 Σεπτεμβρίου 2019

EMMYS 2019: Oι πρώτες λαμπερές αφίξεις στο purple carpet των βραβείων

Η 71η απονομή των αμερικάνικων βραβείων Emmy είναι γεγονός στο Μicrosoft Theater του Los Angeles της California. Περισσότερα από 25.000 μέλη της Ακαδημίας Τηλεόρασης ψηφίζουν για τα βραβεία, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1949. Το αποψινό event αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο με την αγωνία για το ποια αγαπημένη σειρά του κοινού θα κερδίσει τα περισσότερα όσο και με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Το Game of Thrones συγκεντρώνει 14 υποψηφιότητες σε επτά βασικές κατηγορίες και αναμένεται να γράψει σήμερα ιστορία. Mεγάλος ανταγωνιστής για το βραβείο καλύτερης σειράς, το Killing Eve.

Ο ανταγωνισμός ωστόσο αναμένεται να είναι μεγάλος και στο κόκκινο χαλί των βραβείων ή καλύτερα το purple carpet στην περίπτωση των Emmys.
Φυσικά οι υποψήφιοι και οι λαμπεροί καλεσμένοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους κι εμείς αναμένουμε τις πρώτες αφίξεις.
Aυτή την ώρα οι πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων παραγωγών της τηλεόρασης έχουν αρχίσει να καταφτάνουν.

Δείτε τις εντυπωσιακές πρώτες αφίξεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.