STAR STYLE

6 καλοκαιρινά outfits της Victoria Beckham που μας εμπνέουν


Αφροδίτη Σακκά

23 Ιουλίου 2019

6 καλοκαιρινά outfits της Victoria Beckham που μας εμπνέουν

H Victoria Beckham είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons - κυρίως επειδή έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάζει το διαχρονικό με τα trends της εποχής. Τα looks της χαρακτηρίζονται από κλασικά κομμάτια που μπορούν εύκολα να γίνουν mix & match με statement κομμάτια, δημιουργώντας outfits που είναι κομψά και προσεγμένα και συγχρόνως ενδιαφέροντα.

Το καλοκαίρι, η Beckham φορά πολλά λευκά T-shirts, oversized πουκάμισα, midi φορέματα με prints και stylish ψηλόμεσα παντελόνια. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 6 καλοκαιρινά outfits της Victoria Beckham που μας εμπνέουν για τη φετινή σεζόν:

jenny.gr

 

Ο συνδυασμός παστέλ χρωμάτων είναι ιδανικός για το καλοκαίρι - προτιμήστε αποχρώσεις του ροζ και του μπλε, σε αέρινα φορέματα και παπούτσια.

jenny.gr

 

Τα co-ords μπορούν να αντικαταστήσουν το κοστούμι, για το καλοκαίρι - διαλέξτε ελαφριά υφάσματα και ουδέτες αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τα με statement χρώματα στα αξεσουάρ.

jenny.gr

 

Το little black dress θα είναι πάντα επίκαιρο. Ένα αμάνικο στιλ σε midi μήκος και ένα ζευγάρι γόβες αποτελούν το ιδανικό outfit για το γραφείο ή την βραδινή έξοδο.

jenny.gr

 

Το λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο κομμάτι των καλοκαιρινών εμφανίσεων και μπορούμε να το συνδυάσουμε με μία maxi φούστα και σανδάλια.

jenny.gr

 

Για τα βραδινά looks, συνδυάστε το αγαπημένο σας skinny τζιν με ένα ζευγάρι απλές, μαύρες γόβες και ένα διαφανές πουκάμισο.

Το συγκεκριμένο look αποτελεί τη βάση για πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς με απλό T-shirt και ψηλόμεσο, wide-leg παντελόνι.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας