ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #9


3 Ιανουαρίου 2012

Turnaround_Radiance_Renewer_US.jpg

Happy New Year!!! Πρώτη ημέρα του νέου έτους και το 2012 θα ξεκινήσει με Dancing on Ice. Σήμερα θα μείνει η τετράδα που θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του show!

1.ο0 μ.μ. Αφού φάγαμε οικογενειακά, κόψαμε την βασιλόπιτα του σπιτιού. Και το φλουρί κέρδισε ο πατέρας μου, που έχει και την ονομαστική του εορτή! 3.30 μ.μ. Κατ' ευθείαν στο στούντιο. Όλοι είμαστε ξενυχτισμένοι αλλά πάντα με χαμόγελο για να μας πάει καλά η πρώτη ημέρα του νέου έτους! 4.30 μ.μ. Ο Γύπας, η Τζο και ο Evs εύχονται σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στους εαυτούς τους σωματική και ψυχική υγεία για το νέο έτος!

 Η Κατερίνα μας είπε: το 2012 το παιδάκι μου θα γίνει ενός έτους. Της εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη!

  5.35 μ.μ. Απόψε το φόρεμα θα είναι Vlassis Holevas. Επιλέξαμε τον ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή για να κάνουμε ποδαρικό στο πρώτο live του 2012.

Επιλογή 1η - mini red dress

 

Επιλογή 2η - maxi black dress με πούλιες

 

Τελική επιλογή- maxi μαύρο μεταξωτό φόρεμα με διαφάνειες!

 Επιλογή παπουτσιών από τον Καλογήρου.

Καταλήξαμε στα μαύρα booties Guiseppe Zanotti.

Ώρα για να επιλέξουμε τα κατάλληλα κοσμήματα από τον Kessaris. 

 

 

Τα κατάλληλα σκουλαρίκια για το σημερινό look από λευκά διαμάντια και ρουμπίνια.

 

Και ίδιο δαχτυλίδι!

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Kessaris, κάνοντας ένα κλικ στο www.kessaris.gr  7.10 μ.μ. Σήμερα είχαμε guest make up artist τον Δημήτρη Δημητρούλη. Τον Δημήτρη τον γνωρίζω από παλιά και χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε! Ο καλύτερος τρόπος για να φανεί το μακιγιάζ θεαματικό είναι να προετοιμαστεί η επιδερμίδα με τον σωστότερο τρόπο. Για αυτό αφέθηκα στα χέρια της Clinique! To Σύστημα Περιποίησης 3-Step είναι πραγματικά ένα μοναδικό προϊόν! Με μια κίνηση σε 3 απλά βήματα βοηθάς την επιδερμίδα σου να δείξει λαμπερή και ενυδατωμένη.

Σύστημα Περιποίησης 3-Step

Βήμα 1: Καθαρισμός με το σαπούνι Facial Soap (εγώ προτίμησα το Liquid). Βήμα 2: Απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά την επιδερμίδα να λάμψει. Βήμα 3: Βασική ενυδάτωση με την Dramatically Different Moisturizing Gel. Πρέπει όμως πρώτα να βρείς τον Τύπο σου για το σωστό 3-step! Εγώ είμαι τύπος 3! Και μετά συνεχίζεις με την καθημερινή σου περιποίηση. Πριν την κρέμα μου προτίμησα το νέο ορό της Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

Τέλεια, λοιπόν είμαι τώρα έτοιμη στα χέρια του makeup artist μου! Thank you Clinique! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique πατήστε εδώ. Extra tip: Κάντε like στο facebook fan page της Clinique και δείτε πως θα κερδίσετε το Σύστημα Περιποίησης 3-Step.


 
8.20 μ.μ.
Η καλύτερη έκπληξη για την πρώτη ημέρα του χρόνου! Ήρθαν οι κόρες μου με τις φίλες τους για να παρακολουθήσουν το show. Από την φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Στέφανος!!!

 
8.50 μ.μ.

Έτοιμη στο πλατό για μια τελευταία πρόβα στα φώτα!

 Ο Στέφανος έχει γίνει η σκιά μου!

 Μια γρήγορη ματιά στις κάρτες μου.

   9.10 μ.μ.

Το πρώτο live της χρονιάς ξεκίνησε!

 

Απόψε τα ζευγάρια μας θα χορέψουν 5 ευχές και η βαθμολογία τους θα προστεθεί στη βαθμολογία της περασμένης εβδομάδας, όπου δεν υπήρχε αποχώρηση.

Ποδαρικό μας έκαναν και οι Μέλισσες με ένα medley επιτυχιών.

 Φοβερά αστεία και θεαματική χορογραφία από τον Ματέο και τον Αλεξέι!

Στην πρώτη μονομαχία της χρονιάς, αντιμέτωποι ήρθαν ο Κώστας Φραγκολιάς με την Shaya. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να διαλέξουν ποιον θα κρατήσουν στο διαγωνισμό, αλλά τελικά με 2 ψήφους προς τον Κώστα Φραγκολιά -από την Έλενα Παπαρίζου και τον Αλέξη Κωστάλα-, η Shaya ήταν αυτή που έφυγε από το πρώτο Dancing On Ice του 2012!   Πραγματικά συγκινήθηκα με την Shaya αλλά και με τον Ματέο που τελείωσε για εκείνους το παιχνίδι. Ματέο μείνε Ελλάδα!!! Δείτε επίσης το Scrapbook μου από το Dancing on Ice Scrapbook – Live#8 και το Dancing on Ice Scrapbook – Live #7

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.