ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #11


16 Ιανουαρίου 2012

IMG_48691.jpg

Σήμερα έχουμε ημιτελικό. Είναι το εντέκατο live και υπάρχει μεγάλη αγωνία από την πλευρά των διαγωνιζομένων. Και συν τοις άλλοις θα ανοίξω το show με ένα διαφορετικό τρόπο...χορεύοντας στον πάγο!

10.20 π.μ. Ξεκίνησα την ημέρα μου διαβάζοντας το βιβλίο "Το Μονοπάτι της Δύναμης - Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε" της Μπάρμπαρα Μπέργκερ από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Στη σελίδα 55 έχει την εξής ρήση: "Ό,τι ο νους του ανθρώπου συλλαμβάνει και πιστεύει μπορεί και να το πετύχει" - Ναπολέων Χιλ. Την ενστερνίστηκα!

1.30 μ.μ.

Πηγαίνοντας προς το στούντιο, το τραγούδι που παίζει επαναλλαμβανόμενα είναι φυσικά το Getting Away With It (All Messed Up) των James. Αν κάποτε δοθεί ένα βραβείο για το πλέον αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι James θα είναι σίγουρα στους διεκδικητές του. Είμαι και εγώ μεγάλη θαυμάστρια από την αρχή της καριέρας τους και επέλεξα το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί με εκφράζει ιδιαίτερα...

2.00 μ.μ. Με το που έφτασα στο στούντιο και αφού είδα τα σημερινά βίντεο, κατευθύνθηκα στο καμαρίνι μου να ετοιμαστώ για την πρόβα του χορευτικού. Η Μαρία, ήρθε να ράψει το ρούχο πάνω μου και να σιγουρευτεί ότι η "πτήση" μου θα είναι ασφαλής μέσα στη στολή μου ;). Ταυτόχρονα ρίχνω και μια ματιά στις κάρτες μου γιατί δε θα χορέψω μόνο αλλά θα συνεχίσω να είμαι και παρουσιάστρια!   2.40 μ.μ. Αφού ασφαλίστηκα μέσα στο κουστούμι μου, ξεκινάω την πρόβα. Ο Σλάβο, ήταν πάντα δίπλα μου και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί χωρίς αυτόν δεν θα τα είχα καταφέρει! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σέρι που ήταν αφανής ήρωας στη χορογραφία μου!

Snapshots από την πρόβα!

4.30 μ.μ.

Και αφού τελείωσε ομαλά η πρόβα μου επιστρέφουμε στο καμαρίνι για την καθιερωμένη διαδικασία επιλογής ρούχων. Την εμφάνισή μου επιμελούνται ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης που πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Απόψε, επιλέξαμε τον Έλληνα σχεδιαστή Angelos Bratis που στα σχέδια του δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια διατηρώντας πάντα απλές και καθαρές γραμμές.

Επιλογή 1η
Επιλογή 2η
Επιλογή 3η
Καταλήξαμε σε ένα μαύρο μάξι φόρεμα από μεταξωτή μουσελίνα, σε μίνιμαλ γραμμή. Ο Angelos Bratis μελετά άλλωστε με πάθος την κίνηση του σώματος,  λατρεύει τα λοξά κοψίματα και τα φυσικά υλικά και πάντα το αποτέλεσμα είναι θηλυκό και αέρινο.
Οk, ιδανική επιλογή για τον ημιτελικό. Μπράβο Ηλία και Χάρη!
Παπούτσια για απόψε;
Μαύρα δετά peep toes Christian Louboutin (Enny di Monaco)
Επιλογή κοσμημάτων Kessaris όπως πάντα! Αρχικά ας επιλέξουμε σκουλαρίκια...
Σκουλαρίκια από λευκά διαμάντια σε απλή φόρμα!
Βραχιόλι; Μάλλον όχι δε θα βάλουμε σήμερα.
Αλλά δαχτυλίδι σίγουρα, από λευκά διαμάντια επίσης!
5.14 μ.μ.
Αφού επιλέξαμε το total look, ήρθε η στιγμή του μακιγιάζ από τον Αχιλλέα Χαρίτο!
Ο Αχιλλέας είχε και σήμερα σύμμαχό του την Estée Lauder.
Στο τελείωμα του μακιγιάζ και αφού είχαμε περάσει μαύρη μάσκαρα προσθέσαμε την Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara σε πράσινη απόχρωση που κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο πλούσιες και πιο έντονες από ποτέ. Το στιλπνό χρώμα τονίζει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και περισσότερο σαγηνευτικά.
Ενημερώθηκα για δύο νέα προϊόντα της Estée Lauder που προτίθεμαι να δοκιμάσω.
Το serum Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex βοηθά το δέρμα να ανανεώνει συνεχώς την εμφάνισή του με τρεις προηγμένους τρόπους: Ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό επανόρθωσης  και ανάπλασης του δέρματος, διορθώνει την φθορά του δέρματος που προκαλούν οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες, τέλος προλαμβάνει και ενυδατώνει το δέρμα διατηρώντας το νεανικό και σφριγηλό.
Και συνδυάζεται ιδανικά με τη νέα κρέμα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème που έχει υπέροχη μεταξένια υφή και άρωμα. Προσφέρει αναζωογόνηση, ανανέωση και θρέψη στο ξηρό και θαμπό δέρμα. Με κάθε απαλό, μεταξένιο άγγιγμα, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα, ελαστικότητα και υπέροχα αναζωογονημένη εμφάνιση ενώ,  τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης μειώνονται αισθητά.
Τέλος δοκίμασα το νέο άρωμα Tom Ford Violet Blonde που είναι ιδανικό για τη γυναίκα που θέλει να είναι  γοητευτική, αισθησιακή και κομψή. Ο κλασικός και κομψός χαρακτήρας της βιολέτας σε συνδυασμό με την Ίριδα δημιουργούν μια απροσδόκητη σχέση που συναρπάζει και σαγηνεύει. Κάντε like στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook πατώντας εδώ.
6.25 μ.μ.
Ο Στέφανος Βασιλάκης έχει κάνει όλη την προετοιμασία στα μαλλιά για να είμαι έτοιμη για την "πτήση" μου.
7.00 μ.μ.
Πάμε για πρόβα στο πλατό με το φόρεμα, έχω αλλάξει αρκετές φορές σήμερα!
 Ο Πέτρος πάντα μου φέρνει γούρι...
Φώτα, ρούχο κ.λπ. εγκρίθηκαν!
8.00 μ.μ.
Ώρα να φορέσω την στολή μου για το αποψινό χορευτικό στον πάγο! Και η Μαρία ήρθε για ακόμα μια φορά να με ράψει!
8.40 μ.μ.
Έτοιμη για το αποψινό live και το χορό στον πάγο!
8.55 μ.μ.
Δένω τα παγοπέδιλά μου και η Παναγιά μαζί μας!
9.10 μ.μ.
Ο ημιτελικός ξεκίνησε διαφορετικά για εμένα απόψε!
Βρέθηκα στην καλύτερη πτήση της ζωής μου!
Και ευτυχώς προσγειώθηκα ομαλά στο έδαφος!
Ένα φιλί στον αγαπημένο μου...και το "αγγουράκι" είναι inside joke δικό μας. Έτσι κι αλλιώς μόνη μου το είπα στο intro video της έναρξης.
9.30 μ.μ.
Έχουμε 6 λεπτά στη διάθεσή μας για να αλλάξω! Αλλά επειδή το team είναι super οργανωμένο, δεν έχω καθόλου άγχος! Και ναι τα καταφέραμε!
Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα με την βαφτιστήρα μου!
Τα τρία εξάρια είναι γεγονός! Χάρηκα πάρα πολύ!!!
Την αποψινή βραδιά έκλεψε η γάτα που μπήκε κρυφά στο στούντιο και έφαγε τα σουβλάκια του Πέτρου!
Ο Κώστας Φραγκολιάς αποχώρησε και η νίκη είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση! Ποια θα είναι η πρωταθλήτρια του Dancing οn Ice; Οι δύο φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις χορογραφίες. Στην πρώτη θα επαναλάβουν την αγαπημένη τους από όλες όσες χόρεψαν κατά τη διάρκεια των live. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα τραγούδι που θα τους γίνει ανάθεση, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα χορέψουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει εκείνη με το πιο εντυπωσιακό performance.
12.20 π.μ.
Ο ημιτελικός τελείωσε και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα! Στο καμαρίνι όμως με περίμεναν τα αγαπημένα μου πρόσωπα που είχαν έρθει να στηρίξουν την "πτήση" μου!!!
Δείτε επίσης το Scrapbook μου από το Dancing on Ice Scrapbook - Live #10Dancing on Ice Scrapbook – Live #9 καθώς και όλα τα scrapbooks πατώντας το tag παρακάτω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.