ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #12 Final


24 Ιανουαρίου 2012

IMG_5011.jpg

22.01.2012 - Τελικός Dancing on Ice! Οι τρεις μήνες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα. Οι Κυριακές μου δε θα είναι πια ίδιες και θα μου λείψει πραγματικά η παρέα όλων, μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Η νίκη δεν έχει σημασία γιατί όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι νικητές στην καρδιά μου και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για το εγχείρημά τους στον πάγο!

  9.30 π.μ. Έχω ξυπνήσει από νωρίς και η σκέψη μου σήμερα είναι αποκλειστικά στο show... Αναμένω αγωνιωδώς τo τελευταίο ψυχοθεραπευτικό Κυριακιάτικο βράδυ μου στο Dancing on Ice! 11.00 π.μ. Ένα από τα αγαπημένα μου application στο κινητό είναι το Instagram. Χαζεύω αρκετή ώρα και οι υπέροχες φωτογραφίες με ταξιδεύουν. Είναι απίστευτο πόσα πολλά μπορεί κανείς να μοιραστεί μέσα σε ένα λεπτό με τους φίλους του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ξεχώρισα μερικές και τις μοιράζομαι μαζί σας.

Tα ονόματα των instagramers φαίνονται πάνω αριστερά στην κάθε φωτογραφία.

3.20 μ.μ. Η καθιερωμένη Κυριακάτικη διαδρομή προς το στούντιο. Δυστυχώς θα είναι η τελευταία. Με το που φτάνω, κατευθύνομαι προς το κοντρόλ για να δω τα βίντεο. Θα μου λείψουν πολύ ο Στέφανος, ο Κώστας και ο Γιάννης...(και όχι μόνο αυτοί φυσικά)!

4.38 μ.μ.

Ρούχα για απόψε; Θα κρατήσω φυσικά την παράδοση και θα τιμήσω ακόμα έναν Έλληνα σχεδιαστή, τον δωδέκατο για φέτος! Με τον Ηλία Μιχαλόλια και τον Χάρη Γκοτζαμανίδη επιλέξαμε για το τελικό outfit ένα φόρεμα του Makis Tselios. Είχαμε και πάλι αρκετές επιλογές.

Επιλογή 1η

Επιλογή 2η

Τελική επιλογή

Καταλήξαμε σε αυτό το υπέροχο, μεταξωτό μίνι φόρεμα, σε έντονα σμαραγδί απόχρωση, με παγιέτες και κρύσταλλα Swarovski, όλα κεντημένα στο χέρι.

Στην επιλογή των παπουτσιών οι γνώμες ήταν διχασμένες, ανοιχτόχρωμα ή σκούρα;

Επιλέξαμε μαύρα δερμάτινα booties Christian Louboutin, που δένουν άψογα με το μαύρο οπακ καλσόν για πιο stylish αποτέλεσμα.

Τα κοσμήματα του οίκου Kessaris πάντα δένουν άψογα με όλα τα looks.

Δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια

Μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Kessaris, κάνοντας ένα κλικ στο www.kessaris.gr

5.20 μ.μ.

Σήμερα ο Αχιλλέας Χαρίτος ήρθε με περισσότερη έμπνευση από ποτέ! Για καλή μου τύχη δεν αντέγραψε πιστά το αντικείμενο έμπνευσής του!

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε το μακιγιάζ με τα αγαπημένα μας προϊόντα Estée Lauder.

Είμαι από τις πρώτες που έχουν στα χέρια τους το νέο μακιγιάζ της συλλογής  Άνοιξη 2012 Pure Color Topaz της Estée Lauder.

Το μωσαϊκό Color Topaz, περιλαμβάνει υπέροχες μπρονζέ και γκρι αποχρώσεις σε συνδυασμό με το κίτρινο του  κίτρου  και  το  έντονο  πετρόλ,  που προσφέρουν ένα φυσικό smokey look  και μια ρομαντική λάμψη που θυμίζουν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στην έρημο.  Εμείς χρησιμοποιήσαμε τις πιο γήινες αποχρώσεις τις συλλογής!  

Το Pure Color Illuminating Powder Gelée στη συλλεκτική έκδοση Topaz Chameleon χαρίζει ζεστή, ηλιόλουστη λάμψη  στην  αναζωογονημένη, Ανοιξιάτικη επιδερμίδα.  Η πούδρα αυτή, προσφέρει  λάμψη «πρίσματος» και χαρίζει μπρονζέ  ή φυσικό τελείωμα ή ένα απλό   περίγραμμα στα μάγουλα. Είναι μια πρωτοεμφανιζόμενη, πολλαπλής δράσης «τριβριδική»  σύνθεση με τριπλή υφή,  υγρή, στερεή (πούδρα) ή gel, που  προσφέρει λάμψη θεατρικότητας στο δέρμα όταν εφαρμόζεται σε στερεή μορφή και έντονο χρώμα όταν εφαρμόζεται σε υγρή μορφή. Ο συνδυασμός χρυσών και μαργαριταρένιων χρωστικών, προσφέρει  μια πραγματικά μοναδική εμπειρία αισθήσεων στην επιδερμίδα.

Με το συλλεκτικό Pure Color Gloss σε Citron Kiss , απόχρωση του κίτρινου του κίτρου, δίνετε μια λάμψη ζεστασιάς στα χείλη, που παραπέμπει  στη λάμψη της ηλιόλουστης ερήμου.  Αυτή η εξαιρετικά λαμπερή, κομψή απόχρωση,  με  χρυσαφί και μαργαριταρένια στοιχεία, χαρίζει ένα πολύ φυσικό και ζεστό αποτέλεσμα στα χείλη. Προσφέρει λάμψη με διάρκεια και μέγιστη ενυδάτωση. Αυτή η μοναδική απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της  χαρίζοντας  μια υπέροχη λάμψη  ή πάνω από κραγιόν για άμεση ακτινοβολία που εκπέμπει και ζεστασιά.

Το Pure Color Sensuous Rouge Lip Color σε αποχρώσεις Sultry Caramel, Sensuous Nude και Sublime Nectar σε φυσικές  αποχρώσεις του χρυσού μπρονζέ, και του  απαλού, σαγηνευτικού κοραλλί  προσφέρει μια καινούρια αίσθηση στις αποχρώσεις των κραγιόν.  Συμπληρώστε τα σαγηνευτικά μάτια και τα λαμπερά χείλη με το συλλεκτικό Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz, μια ζωηρή, πετρόλ ( μπλε-πράσινη) απόχρωση που παραπέμπει στην αστραφτερή, ανανεωμένη  θηλυκότητα  της εποχής. Κάντε like στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook πατώντας εδώ.

6.40 μ.μ.

Η απαραίτητη επίσκεψη στο πλατό για την πρόβα. Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά...

...θα ανακοινωθεί η μεγάλη νικήτρια του Dancing on Ice!

7.20 μ.μ.

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και όλη η ομάδα είναι συγκινημένη! Ένα φιλί για να σκίσουμε και απόψε είναι αναγκαίο ;)

Ο Στέφανος έχει βάλει όλη την τέχνη του για τον τελικό! Τον εμπιστεύομαι τυφλά!

And my happy boys! Love u...

Έτοιμη και η Έλενα...

Με φόρεμα Dimitris Petrou sur mesure.

8.44 μ.μ.

Έτοιμοι στο πλατό για να λάβουμε τελικές θέσεις! Ο Ασημινάκης ετοιμοπόλεμος!

Και ο Στέφανος βάζει πάντα το χεράκι του για να είναι άψογο το αποτέλεσμα!

Η Σταυρούλα πέρασε για μια τελευταία φωτογραφία!

Και φυσικά μια λήψη με τον Πέτρο και ένα φιλί δε θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο scrapbook #doigr

9.08 μ.μ.

Ο τελικός του Dancing on Ice ξεκίνησε και το φινάλε ήταν εντυπωσιακό!

Οι δύο φιναλίστ, Ιωάννα Πηλιχού και Πηνελόπη Αναστασοπούλου διαγωνίστηκαν σε 3 χορογραφίες: μια παλιά που διάλεξαν να ξαναπαρουσιάσουν οι ίδιες, μια νέα και μια κοινή.

Η επιτροπή ήταν στα high της!

Στα παρασκήνια επικρατεί η καλύτερη ατμόσφαιρα!

Μετά από πολλές εκπλήξεις...

...νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ιωάννα Πηλιχού!

Μπράβο και στα δύο κορίτσια που έφτασαν στον τελικό αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Τελείωσε ... :(

1.20 μ.μ.

Και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα καμαρίνια μας! Αποκλειστικά snapshots για εσάς!

Είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτό το ξεχωριστό show. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε.

Ευχαριστώ την Έλενα, τον Πέτρο και τον κο Κωστάλα! Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τον Κώστα, την Τζο, την Γιώτα, τον Γιάννη, τον Βαγγέλη, την Πάττυ, την Μαρία, την Σταυρούλα, την Κατερίνα, τον Θοδωρή! Ήσασταν καταπληκτικοί συνεργάτες!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με έκανε να γελάω καθώς επίσης όλους τους Έλληνες σχεδιαστές που  εμπιστεύτηκαν τις δημιουργίες τους. Μακάρι το show να διαρκούσε περισσότερο, ώστε να μπορούσα να τιμήσω και τους 28 Έλληνες σχεδιαστές που ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν φορέματα και μας άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους... δυστυχώς είχαμε μόνο 12 Κυριακές! Επιφυλασσόμεθα!

Γεια σου Dancing on Ice ...θα μου λείψεις!

Διαβάστε επίσης το Dancing on Ice Scrapbook – Live #11 & το Dancing on Ice Scrapbook – Live #10

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.