ΣΤΙΛ

Στην παραλία με ρετρό διάθεση


22 Ιουνίου 2012

922255_f520.jpg

Τα λιλιπούτεια μπικίνι στην παραλία αντικαθιστώνται από τα ρετρό μαγιό σε σύγχρονες εκδοχές τους.

Τα μαγιό που όλοι γνωρίσαμε από τα κινηματογραφικά φιλμ των 50’s και 60’s έρχονται πάλι στη μόδα και μάλλον μας αρέσουν πολύ τελικά.

H Ava Gardner το 1995 είχε επιλεχθεί από το Empire Magazine ως μια από τις 100 πιο σέξι γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Τα ρετρό μαγιό έκαναν την εμφάνισή τους όταν σταδιακά η γυναικεία μόδα απελευθερωνόταν. Τα ασφυκτικά ολόσωμα των 30’s και 40’s κόβονται στη μέση. Τα ψηλόμεσα μπικίνι που φορούσαν οι γυναίκες στα μέσα του 20ου  αιώνα και μόλις που ξεπρόβαλλε η περιοχή κάτω από το θώρακα, είναι η απαρχή του σημερινού μικροσκοπικού μπικίνι. Αφού λοιπόν φτάσαμε στο σημείο όπου ένα μικρό κομματάκι ύφασμα αρκεί για να καλύψει τα επίμαχα σημεία ώστε να βγούμε στην παραλία, ο κύκλος μάλλον έκλεισε και τα αρχικά swimsuits επανέρχονται δειλά-δειλά καλύπτοντας όλο και περισσότερο το κορμί. Φέτος λοιπόν πάμε παραλία με τον αέρα μιας Σταρ! [imagebrowser id=88]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.