ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το πρώτο jacket που θα φορέσουμε το φθινόπωρο μόλις η θερμοκρασία πέσει


Μάρθα Κουμπάνη

9 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό είναι το πρώτο jacket που θα φορέσουμε το φθινόπωρο μόλις  η θερμοκρασία πέσει

Κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο οργανώνουμε ξανά τη ντουλάπα.Η επιστροφή στη πόλη και την δουλειά σημαίνουν και το τέλος ορισμένων πολύ καλοκαιρινών ρούχων ακόμα και αν έξω κάνει ακόμα αρκετή ζέστη. Είναι η στιγμή που σκεφτόμαστε το πανωφόρι που θα μας κρατήσει ζεστές τα πιο δροσερά βράδια και στην συνέχεια ,όταν η θερμοκρασία επιτέλους πέσει.

Συνήθως ένα jacket είναι η νούμερο ένα επιλογή πριν ακόμα φορέσουμε τα βαριά μας παλτό. Το πρώτο jacket που θα φορέσουμε βρέθηκε και υπάρχει ήδη στις ντουλάπες των πιο στιλάτων fashion bloggers.

Τo jacket της νέας σεζόν έχει αισθητική utility, η τοπ τάση της σεζόν. To utility trend φέρνει στο επίκεντρο την πρακτικότητα, με ρούχα εμπνευσμένα από το στρατό σε χαλαρή γραμμή και με μεγάλες τσέπες. Ετσι και τα Jacket, είτε από δέρμα ματ, ή βινύλ, είτε από ύφασμα,έχουν ζώνη που τονίζει την μέση, overzized τσέπες και γιακά. Είναι ένα κομμάτι άνετο και stylish που μπορεί να φορεθεί από το πρωί και κάθε μέρα το φθινόπωρο. Τα κορίτσια της μόδας το φορούν με αμέτρητους συνδυασμούς, τόσο με φούστες και leather shorts, όσο με ψηλόμεσες παντελόνες και τζιν.

Δείτε ακόμη: Fashion trend: Βάλτε χρώμα στο leather jacket σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.