ΣΤΙΛ

Η νέα τάση στις μπότες και τα μποτάκια είναι statement και τολμηρή


19 Σεπτεμβρίου 2019

Η νέα τάση στις μπότες και τα μποτάκια είναι statement και τολμηρή

Η αλλαγή εποχής ακόμα δεν είναι τόσο αισθητή, όμως πριν καν το καταλάβετε θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα πέδιλα και τις εσπαντρίγιες, με μπότες και μποτάκια, που θα σας προστατεύσουν από το κρύο με στιλ.
Τα trends της νέας σεζόν είναι πολλά και διαφορετικά και σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορες. Η νέα τάση που φάινεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι τα ankle boots και οι μπότες με συνδυασμό δύο χρωμάτων, με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί. Πέρσι τον χειμώνα οι Old Celine μπότες Madame με το διαφοροποιημένο χρώμα στην μύτη του παπουτσιού εξαφανίστηκαν ακόμα και από τα vintage shops. Φέτος τα διαφορετικά χρώματα απλώνονται σε μεγαλύτερη επιφάνεια και είναι τόσο vintage όσο και statement.
Τα κορίτσια της μόδας τις φορούν ήδη με παντελόνια αλλά και φορέματα και εντυπωσιάζουν με τους ασυνήθιστους συνδυασμούς. To trend απευθύνεται στις τολμηρές. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.