ΣΤΙΛ

Από την Πριγκίπισσα Diana στην Κendall Jenner αυτά είναι τα 8 iconic L.B.D όλων των εποχών


Μάρθα Κουμπάνη

9 Νοεμβρίου 2019

Από την Πριγκίπισσα Diana στην Κendall Jenner αυτά είναι τα 8 iconic L.B.D όλων των εποχών

Είτε φοράτε το δικό σας αριστοκρατικό και λαμπερό, όπως η Πριγκίπισσα Diana, εξώπλατο και τολμηρό όπως η Mireille Darc στην ταινία The Tall Blond Man with One Black Shoe του 1972, μοντέρνο και με φτερά όπως η Jane Birkin, το L.B.D (μικρό μαύρο φόρεμα) είναι πάντα μια κομψή και ασφαλής επιλογή στιλ. Γυρνώντας πίσω πολλές δεκαετίες οι γυναίκες όχι απλά το λάτρεψαν, αλλά το αποθέωσαν και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα το γιατί.  Το L.B.D είναι ένα ρούχο με προσωπικότητα και κάθε φoρά έχει να πει μια διαφορετική ιστορία αβίαστης θηλυκότητας και ανεπιτήδευτου αισθησιασμού.

jenny.gr

Οι μεγαλύτερες γυναικείες μορφές, θρυλικές σταρ που έγραψαν ιστορία μέσα από ταινίες αριστουργήματα της 7ης τέχνης, αλλά και μούσες της σύγχρονης μόδας, όπως τα supermodels Kendall Jenner και Βella Hadid, ορκίζονται στην γοητεία του μαύρου φορέματος. Ιconic σκηνές όπως αυτή της Audrey Hepborn στο Breakfast at Tiffany's μας έρχονται στο μυαλό και το ίδιο iconic και εμβληματικά μαύρα φορέματα παρελαύνουν μέσα από ένα stylish throwback.

Δείτε τη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.