ΣΤΙΛ

Της τελευταίας στιγμής- Ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά πρωτοχρονιάτικα looks


Μάρθα Κουμπάνη

30 Δεκεμβρίου 2019

Της τελευταίας στιγμής- Ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά πρωτοχρονιάτικα looks

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μία από εκείνες τις μαγικές ημερομηνίες που το ημερολόγιο σηματοδοτεί ως γιορτή. Και πρόκειται στα αλήθεια για ένα βράδυ που αξίζει να ζήσουμε στο έπακρο, καθώς οφείλουμε να καλωσορίσουμε το νέο χρόνο με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός όμως από την αλλαγή του χρόνου, περνάμε σε νέα δεκαετία και το τελευταίο βράδυ με τα ψηφία 2010 αξίζει μια ξεχωριστή βραδιά πέρα ​​από το πακέτο γεύμα και τηλεόραση με την οικογένεια ή φίλους. Ναι, αυτή τη φορά αποφασίσατε να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με στιλ και μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση, από εκείνες που τραβούν τα βλέμματα. Ένα ξενοδοχείο; Ένα πάρτι; Ίσως, ένας φίλος να κάνει πάρτι στο σπίτι ή ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Όπως και να έχει, θέλετε ένα look πραγματικά εντυπωσιακό. Εμείς βρήκαμε μερικές κομψές ιδέες της τελευταίας στιγμής, με παγιέτες, φορέματα και elegant κοστούμια για να εμπνευστείτε.

Kαλή Χρονιά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.