ΣΤΙΛ

3 φορές που η Kaia Gerber φόρεσε δερμάτινο πανωφόρι και ήταν η επιτομή του coolness


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιανουαρίου 2020

3 φορές που η Kaia Gerber φόρεσε δερμάτινο πανωφόρι και ήταν η επιτομή του coolness

Η Kaia Gerber είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας αυτή την στιγμή και όχι άδικα αφού είναι παρούσα στα περισσότερα shows σε κάθε εβδομάδα μόδας και φυσικά στην Haute Couture Fashion Week. Εκτός όμως από τα runway looks και το γεγονός πως έιναι κόρη της Cindy Crawford και οι off duty εμφανίσεις της είναι πάντα stylish και cool.

Η Kaia ποντάρει σε μερικά βασικά κομμάτια και τα φοράει ξανά και ξανά. Η νεανική της capsule wardrobe είναι ένα μίγμα των πάνινα παπούτσια Converse, ίσια τζιν, hoodies και δέρμα. Το αγαπημένο της φετινό trend είναι προφανές και δεν είναι άλλο από το δερμάτινο πανωφόρι. φέτος το δέρμα πρωταγωνιστεί και πλέον έχει ξεφύγει από την λογική τoυ biker jacket.

Η Κaia επιλέγει είτε δερμάτινη καμπαρντίνα με ζώνη, είτε πουκάμισο με τσέπες φορεμένο πάνω από το αγαπημένο της φούτερ.

Τα συνδυάζει με τζιν παντελόνι και sneakers, ενώ στο κρύο δεν αποχωρίζεται το σκουφάκι της. Αποτέλεσμα, ένα look μίνιμαλ, sporty, νεανικό και κομψό, που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε.

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.