ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton είναι η βασίλισσα της ανακύκλωσης: Εμφανίστηκε με παλτό και φόρεμα που έχουμε ξαναδεί


10 Μαρτίου 2020

Η Kate Middleton είναι η βασίλισσα της ανακύκλωσης: Εμφανίστηκε με παλτό και φόρεμα που έχουμε ξαναδεί

H Kate Middleton αντικατέστησε τα πράσινα looks που είδαμε κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της στην Ιρλανδία για μια ολοκαίνουργια εμφάνιση τη Δευτέρα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρακολούθησαν τις υπηρεσίες της Ημέρας Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Γουέστμινστερ μαζί με τους Πρίγκιπα Harry, την Μeghan Markle, τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο και Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλλης.

jenny.gr

Η Kate φορούσε ένα κόκκινο coat dress από την Catherine Walker & Co, με ψηλοτάκουνα και τσαντάκι στο ίδιο χρώμα. Η κομψή μπορντό απόχρωση ταιριάζει στα χρώματα της και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Κate φορά το ίδιο outfit αφού το είχε επιλέξει για την εμφάνιση της τα Xριστούγεννα του 2018.

Στη συνέχεια βρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala για την ψυχική υγεία των παιδιών, όπου επέλεξε και πάλι μπλε δημιουργία, με κεντήματα που φορούσε στην επίσκεψη της στην Ινδία, τέσσερα χρόνια πριν.

jenny.gr

Η Δούκισσα έχει αποδείξει ότι είναι η ειδική στην ανακύκλωση ρούχων και looks, μιας και κάθε φορά δείχνουν το ίδιο chic. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο καταρρίπτει τον μύθο πως μια βασίλισσα δεν μπορεί να φορέσει δεύτερη φορά το ίδιο κομμάτι, αλλά και στηρίζει το sustainability.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.