ΣΤΙΛ

Η βασίλισσα Ελισάβετ αντέγραψε την εμβληματική εμφάνιση της Diana και έκανε color blocking


13 Μαρτίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ αντέγραψε την εμβληματική εμφάνιση της Diana και έκανε color blocking

Οι γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτή την άνοιξη έχουν αγκαλιάσει τις τολμηρές χρωματικές αποχρώσεις.

Μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του Instagram της βασιλικής οικογένειας παρουσίασε τη βασίλισσα Elizabeth που φορούσε ένα έντονο και άκρως εντυπωσιακό φόρεμα σε δύο τόνους κατά τη διάρκεια συνάντησης της με τον καθηγητή Mark Compton, Πρόεδρο του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη. Η βασίλισσα ντύθηκε για την περίσταση αφού έλαβε το πρώτο χρυσό βραβείο του τάγματος.

jenny.gr

Το φόρεμα της συνδύαζε το μοβ και το κόκκινο, ενώ επέλεξε μαργαριταρένιο περιδέραιο, καρφίτσα με διαμάντια και μαύρα άνετα τακούνια. Οι φωτεινές αποχρώσεις της εμφάνισης της έμοιαζαν με μια γνωστή και αγαπημένη παλέτα χρωμάτων της όμορφης πριγκίπισσας Diana. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε παρόμοιo σύνολo, στην επίσκεψη της στο Κουβέιτ το 1989 και σε άλλες επίσημες εμφανίσεις. Πρόκειται για ένα color blocking ιδιαίτερα κομψό και θηλυκό που και η Meghan Markle έχει δοκιμάσει στο παρελθόν.

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.