ΣΤΙΛ

Το στοιχείο που αποκαλύπτει ότι η Kate Middleton προετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα


16 Μαρτίου 2020

Το στοιχείο που αποκαλύπτει ότι η Kate Middleton προετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα

Η Kate Middleton προετοιμάζεται για το μελλοντικό της ρόλο ως Βασίλισσα και η απόδειξη είναι στην ντουλάπα της.

Σύμφωνα με τον Anthony McGrath, στιλίστα διασημοτήτων και λέκτορα του Fashion Retail Academy στο Λονδίνο, το εξελισσόμενο στιλ της Kate με τα χρόνια προσφέρει μια σαφή εικόνα του πώς προετοιμάζεται να κυβερνήσει δίπλα στον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα William, όταν αναλάβει το θρόνο.

Μιλώντας στην Express, ο McGrath αποκωδικοποίησε τον τρόπο με τον οποίο το στιλ της Kate με τα χρόνια δείχνει το ταξίδι της προς το θρόνο.

Δεδομένου ότι η Kate ήταν στο προσκήνιο, ήταν πάντα κάπως συντηρητικά ντυμένη και σπάνια επέλεγε κάτι πιο ριψοκίνδυνο. Ωστόσο, από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και έγινε επισήμως μέλος της Βασιλικής οικογένειας, τα ρούχα της έχουν σίγουρα γίνει πιο σεμνά. Αποχωρίστηκε τις μίνι φούστες και τα τολμηρά φορέματα".

Αντ 'αυτού, υιοθέτησε κοστούμια με φούστα και φορέματα- παλτό, τα οποία από τότε έχουν γίνει βασικά αντικείμενα στην γκαρνταρόμπα της, ειδικά για δημόσιες εμφανίσεις.Επενδύει επίσης σε μια σειρά από φορέματα σε Α-γραμμή σε διάφορα χρώματα, διακοσμητικά καπέλα και κλειστά παπούτσια για επίσημα events.

"Πρέπει να την παραδεχτούμε καθώς παραμένει πιστή στο στιλ της και δεν προσπάθησε να γίνει κάτι άλλο. Σιγά-σιγά, αλλά σίγουρα, έχει τελειοποιήσει το στιλ της, το οποίο είναι χωρίς αμφιβολία κατάλληλο για μια μελλοντική βασίλισσα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.