ΣΤΙΛ

Τennis bracelets ή αλλιώς η νοσταλγική τάση στα κοσμήματα που θα φορέσουν οι πιο ενημερωμένες


Μάρθα Κουμπάνη

3 Μαΐου 2020

Τennis bracelets ή αλλιώς η νοσταλγική τάση στα κοσμήματα που θα φορέσουν οι πιο ενημερωμένες

Aυτό το διάστημα που μείναμε στο σπίτι, πολλές από εσάς ίσως κάνατε ένα ξεκαθάρισμα στα ντουλάπια σας. Το να συναντάς κούτες με φωτογραφίες και ρούχα παλαιότερων εποχών, φέρνει νοσταλγία αλλά και κάποια αμηχανία. Για παράδειγμα, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια που φορούσατε στο γυμνάσιο, τα πολύ ψηλά τακούνια που ορκιζόσασταν ότι θα φοράτε για πάντα, εκείνο το ακριβό σύνολο για το πάρτι είναι κομμάτια που ίσως σας κάνουν τώρα να αναρωτιέστε: Mα τι σκεφτόμουν;

Εάν υπάρχει μια κατηγορία που εμφανίζει κάτι σαν ανοσία, είναι τα κοσμήματα - ιδιαίτερα κομμάτια όπως studs, κρίκοι δαχτυλίδια birthstone ή κρεμαστά κολιέ. Πλέον, ήρθε η στιγμή να θυμηθείτε τα tennis bracelets, αφού αυτά τα βραχιόλια είναι η τελευταία τάση στα κοσμήματα.

Για πολλές, τα λεπτεπίλεπτα βραχιόλια με κρύσταλλα ή διαμάντια ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ένα κομμάτι, για ειδικές περιστάσεις. Σήμερα, οι σχεδιαστές κοσμημάτων αναδημιουργούν αυτά τα βραχιόλια για να φορεθούν από τις πιο ενημερωμένες και σύγχρονες trendsetters, που αναζητούν ένα minimal κόσμημα με μία διακριτική δόση glam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.