ΣΤΙΛ

Η Κatie Holmes και η Suri Cruise μας δείχνουν πώς θα δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά tie dye σύνολα μόνες μας


4 Μαΐου 2020

Η Κatie Holmes και η Suri Cruise μας δείχνουν πώς θα δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά tie dye σύνολα μόνες μας

Η Katie Holmes είναι "κατασκευασμένη" για καραντίνα. Η ηθοποιός λατρεύει τα έργα τέχνης και τις χειροτεχνίες και έχει δημιουργήσει μια πολύ cool αισθητική στο Instagram της τα τελευταία χρόνια.

Η Katie και η 14χρονη κόρη της, Suri Cruise, περνούν μαζί την καραντίνα και μάλιστα πολύ δημιουργικά. Η διάσημη ηθοποιός και style icon μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα πρόσφατα DIY έργα τους. Η φωτογραφία είναι κομμένη έτσι ώστε να μην είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί ποιες είναι οι γυναίκες στην εικόνα, αλλά μοιάζει να είναι η μητέρα και η κόρη που φορούν τα εντυπωσιακά κομμάτια με tie dye print!

Η μία εμφανίζεται με ένα μακρύ T-shirt σε φούξια ψυχεδελικούς χρωματισμούς και η δεύτερη με ένα τζιν σε λευκό και μπλε του κοβαλτίου. Το tie dye είναι και αυτή τη σεζόν ένα από τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν και μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω. Και αφού το τόλμησε η πάντα ενημερωμένη, Katie Holmes, θα το δοκιμάσουμε κι εμείς. Άλλωστε, μπορούμε να το πετύχουμε και μόνες μας με ένα κομμάτι που δε φοράμε πια και με λίγη χλωρίνη.

Το αποτέλεσμα, ένα look, νεανικό και fun, τέλειο για το καλοκαίρι του 2020.

"#diytiedye", ήταν τα λόγια της ηθοποιού κάτω από post στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.