ΣΤΙΛ

To little black dress της Adele έγινε sold out -Bρήκαμε το ίδιο και 4 εναλλακτικές εκδοχές


Μάρθα Κουμπάνη

7 Μαΐου 2020

To little black dress της Adele έγινε sold out -Bρήκαμε το ίδιο και 4 εναλλακτικές εκδοχές

Mπορεί η Αdele, η βραβευμένη με Όσκαρ, ερμηνεύτρια να μην χρησιμοποιεί συχνά τα κοινωνικά μέσα και να δημοσιεύει ελάχιστα για τη ζωή της, όμως όταν το κάνει, προκαλεί φρενίτιδα στα μέσα και τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της, και φορά ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που έχουμε δει εδώ και καιρό - σίγουρα μια μεγάλη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020. Λίγη έρευνα μας οδήγησε να ανακαλύψουμε ότι το L.B.D με τα balloon μανίκια είναι από το σχεδιαστικό brand Elzinga.

Ενώ η Adele επέλεξε ένα LBD, η μάρκα είναι πραγματικά γεμάτη με έντονα χρώματα από πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος έως ροζ και πράσινα. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι το brand δημιουργήθηκε από τον μουσικό και  ερμηνευτή Lieselot Elzinga με έδρα το Άμστερνταμ και η σειρά εμπνέεται από live performances.

Οι σιλουέτες φέτος ενσωματώνουν ογκώδη στιλ μανίκια σε φορέματα και μπλούζες. Και παρά το γεγονός ότι  η Adele δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, έχει ήδη επηρεάσει τις ντουλάπες μας.

Εμείς βρήκαμε το φόρεμα της και μερικές ακόμα εκδοχές.

 

jenny.gr

ELZINGA, Μatchesfashion

jenny.gr

H&M 
 

jenny.gr

Zara

jenny.gr

Khaite 

jenny.gr

Orseund Iris

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.