ΣΤΙΛ

Η Hailey Bieber κάνει σάουνα στην καραντίνα και ζηλέψαμε το μαγιό της - Eίναι ήδη sold out


13 Μαΐου 2020

Η Hailey Bieber κάνει σάουνα στην καραντίνα και ζηλέψαμε το μαγιό της - Eίναι ήδη sold out

Tο τελευταίο Instagram Post της Hailey Bieber μας έκανε να ιδρώσουμε. Το μοντέλο, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα με τον σύζυγό της, Justin Bieber  στο σπίτι τους στο Τορόντο του Καναδά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα καυτό μπικίνι από το brand Juillet. Φαίνεται ότι όταν δεν πρωταγωνιστεί στα νέα μουσικά βίντεο του Justin, η Hailey χαλαρώνει στη σάουνα τους.

Η Hailey ποζάρει με ένα κόκκινο μπικίνι με τα χέρια της να καλύπτουν το πρόσωπό της και γράφει στη φωτογραφία, " ιδρώτας καραντίνας". 

Στην εικόνα, η Hailey ποζάρει στη σάουνα, φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο κομμάτι από τη Juillet, το οποίο δυστυχώς έχει εξαντληθεί σε αυτό το συγκεκριμένο χρώμα. Το μπικίνι της αποτελείται από ένα στράπλες τοπ και ένα μικροσκοπικό τριγωνάκι bottom με κορδόνια. Kαι ενώ οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να πάμε στην παραλία ή διακοπές αυτή τη στιγμή, το μπικίνι της μας ενέπνευσε.

Το στιλ bandeau είναι ευκολοφόρετο και safe για την παραλία, ειδικά για γυναίκες που δεν έχουν μεγάλο στήθος. Εμείς βρήκαμε μια παρόμοιά και εξίσου εντυπωσιακή και σέξι εκδοχή στα Calzedonia.

jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.