ΣΤΙΛ

Dua Lipa, Kaia Gerber, Βella Hadid: Όλες φόρεσαν το αξεσουάρ του καλοκαιριού, τη μπαντάνα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Ιουνίου 2020

Dua Lipa, Kaia Gerber, Βella Hadid: Όλες φόρεσαν το αξεσουάρ του καλοκαιριού, τη μπαντάνα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ’90s έχουν γίνει εμμονή στη βιομηχανία της μόδας.Σχεδιαστές και influencers εμπνέονται από τα πιο minimal trends της δεκαετίας μέχρι τα πιο fun και πολύχρωμα όπως το tie dye. H σημερινή τάση εμφανίστηκε αρχικά στις πασαρέλες του φθινοπώρου 2020 και στη συνέχεια στις star μέσω Instagram: η μπαντάνα.

Το αξεσουάρ που λάτρεψαν και φόρεσαν η Beyoncé, όπως και η Christina Aguilera, η Britney Spears και οι δίδυμες Olsen επέστρεψε.

Φέτος, το κεφάλι μας στολίζουν vintage φουλάρια στον Gucci και απλά παστέλ και σκούρα μπλε στυλ στον Jacquemus. Στον Dior, η Maria Grazia Chiuri ολοκλήρωσε τη φεμινιστική συλλογή της με έμπνευση από το νεανικό κοινό της δεκαετίας του ’70 με μπαντάνες τυπωμένες, με το λογότυπο του οίκου.

Σήμερα, αντί για χαμηλοκάβαλα τζιν και μικροσκοπκά τοπ του ΄90, μπορεί να συνδυαστεί με κομψά πουκάμισα και flare jeans. Δοκίμαστε τη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.