ΣΤΙΛ

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του από την Puglia


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουνίου 2020

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του από την Puglia

Μετά τoν οίκο Chanel, που παρουσίασε την Cruise collection για πρώτη φορά μέσω διαδικτύου, ακολουθεί ο οίκος Dior.

Το show θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 22 Ιουλίου καθώς η Maria Grazia Chiuri θέλει με κάθε τρόπο να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Την ίδια μέρα λοιπόν, που ο οίκος Burberry αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει την Spring/Summer 2021 συλλογή του στη φύση (carbon neutral, χωρίς κοινό και online), ο οίκος Dior με τη σειρά του εξήγησε το πλάνο του για το επερχόμενο fashion show.

Το ιστορικό label θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην ιταλική μόδα και ιστορία και έτσι η συλλογή Cruise 2021 θα παρουσιαστεί στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το Μαρακές για την Cruise 2020 συλλογή, η Maria Grazia Chiuri αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα συλλογή cruise 2021 στην λευκή πλατεία του Καθεδρικού του Λέτσε.

Εκεί λοιπόν, θα δημιουργηθεί ένα φωτεινό και refined σκηνικό και τα μοντέλα θα περπατήσουν, φορώντας τις δημιουργίες του Dior. Το show δεν θα είναι ανοιχτό στο κοινό, όμως θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media και το επίσημο website του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS