ΣΤΙΛ

Aυτά τα ψηλοτάκουνα με το "περίεργο" σχέδιο θα γίνουν το απόλυτο φετίχ αυτό το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουνίου 2020

Aυτά τα ψηλοτάκουνα με το "περίεργο" σχέδιο θα γίνουν το απόλυτο φετίχ αυτό το καλοκαίρι

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που επιλέγουμε παπούτσια πιο άνετα, συνήθως φλατ και ανοιχτά όπως δερμάτινα σανδάλια, slides και πέδιλα. Τις περισσότερες ημέρες, τις περνάμε με τα άνετα flip flops μας και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνετη αίσθηση που χαρίζουν στα πόδια.

Υπάρχουν όμως, κάποια ζευγάρια ψηλοτάκουνα, για τα οποία θα κάναμε τα πάντα για να τα φορέσουμε και να νιώσουμε σύγχρονες Σταχτοπούτες. Και αυτά τα ψηλοτάκουνα είναι τόσο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, που στοιχηματίζουμε ότι θα γίνουν το επόμενο αντικείμενο λατρείας των fashionistas. Γι' αυτά θα αφήσουμε στην άκρη για λίγο τα comfy flats.

Για εμένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά σε digital μορφή, όταν τα "συνάντησα", κάνοντας scroll down στο Instagram. Tα Miss Sandal από το brand Midnight 00 της Ada Kokoshar είναι τα πέδιλα με διάφανα Pvc straps, μεσαίο, λεπτό τακούνι και μια κορδέλα από τούλι που αγκαλιάζουν τη μία πλευρά του ποδιού.

Το συγκεκριμένο στιλ αναδεικνύει το κομψό πεντικιούρ και τα δάχτυλά σας ενώ θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Θα σας χαρίσουν αμέτρητα κομπλιμέντα. Είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από ζωηρές καλοκαιρινές αποχρώσεις και διαφορετικές υφές. Ο ορισμός του sexyness.

https://instagram.com/p/CBn7orgCN5F/https://instagram.com/p/CBgORA8K9iz/https://instagram.com/p/CB3Sb0Oq3Gz/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.