ΣΤΙΛ

Το μυστικό που θα κάνει τα καλοκαιρινά σύνολα να δείχνουν πολυτελή είναι η Falconeri Pure Silk Collection


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουλίου 2020

Το μυστικό που θα κάνει τα καλοκαιρινά σύνολα να δείχνουν πολυτελή είναι η Falconeri Pure Silk Collection

Ρομαντικό, αιθέριο, αισθησιακό. Αν υπάρχει ένα κομψό και ντελικάτο ύφασμα που μπορεί και συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το μετάξι.

Το μετάξι είναι ευρεώς διαδεδομένο πως είναι μια εξαιρετικής ποιότητας ίνα. Το brand με το ιταλικό DNA και υπόγραφή Falconeri είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ως ένας από τους ειδικούς στα ρούχα με αβίαστη κομψότητα.

jenny.gr
jenny.gr

Η Falconeri Pure Silk Collection έρχεται να το επιβεβαιώσει και πλέον μπορείτε να ανακαλύψετε όλη την συλλογή στα 99€!
To καλοκαίρι της Falconeri ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία του, μοναδικού και αυθεντικού στιλ.

Ακριβώς όπως η Pure Silk Collection η οποία χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα ελαφρύ και δροσερό νήμα της και χαρίζει σοφιστικέ ύφος και άνετη εφαρμογή στις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

jenny.gr

Τα διαχρονικά κομμάτια της συλλογής χάρη στις φυσικές ίνες δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Με την υπογραφή του ιταλικού knitwear brand Falconeri, αποτελούν την ιδανική επιλογή για all time classic εμφανίσεις!

jenny.gr

Κυριαρχούν οι ζεστοί αλλά και οι πιο τολμηροί χρωματικοί τόνοι. Τα κλασικά χρώματα πρωταγωνιστούν: λευκό και αποχρώσεις
του μπεζ και καφέ ενώ έναν fresh αέρα χαρίζουν οι πιο μοντέρνες αποχρώσεις όπως πράσινο, πορτοκαλί, ροζ.

jenny.gr

 Από την μία αποχρώσεις όπως το μπεζ, δείχνει μίνιμαλ και ταυτόχρονα luxurious, ό,τι ακριβώς αναζητούσαμε δηλαδή, για ενημερωμένες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην πόλη.  Από την άλλη, οι ζωηρές αποχρώσεις μας φτιάχνουν τη διάθεση και γίνονται η νούμερο ένα επιλογή τις ημέρες που θέλουμε να καταπλήξουμε τα πλήθη και να κάνουμε το statement. 

Τip #1

Kαι ποια θα έλεγε όχι σε ένα elegant αμάνικο top από μετάξι, σε συνδυασμό με μία ψηλόμεση παντελόνα και strappy sandals για ένα ασυναγώνιστο office look.

jenny.gr
jenny.gr

Tip #2

Τολμήστε το έντονο χρώμα με ένα από τα πουκάμισα της συλλογής. Δοκιμάστε να κάνετε color blocking με μία μίντι φούστα σε άλλη ζωηρή απόχρωση και άνετα mules!

jenny.gr
jenny.gr

Τip #3 

Ποιος είπε ότι τα fluo είναι μόνο για την παραλία; Το μετάξι φέρνει την ισορροπία στην fun διάθεση του εκτυφλωτικού πράσινου και το "προσγειώνει". Το top σε αυτή την απόχρωση φοριέται ιδανικά με μία βερμούδα στο πιο trendy outfit.

jenny.gr

Η Pure Silk προέρχεται από το κουκούλι που δημιουργεί ο μεταξοσκώληκας για να προστατευθεί μέχρι να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα. Φτιαγμένη από υλικά που έχουν αντοχή στο χρόνο και τη ζέστη και με ένα νήμα από μετάξι που αποπνέει θηλυκότητα με την εγγυημένη,την ύψιστη δεξιοτεχνία και απόλυτη άνεση.

jenny.gr

Aνακαλύψτε και αποκτήστε τώρα την Pure Silk Collection στο Falconeri eshop, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Falconeri:
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Εμπορικό Κέντρο "Golden Hall", Μαρούσι 210 6838142,
Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα 210 3639493,
Τσιμισκή 70, Θεσσαλονίκη 2310275143

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.