ΣΤΙΛ

Το νέο athleisure θέλει να αποκαλύψετε τα πόδια σας μέσα από τις πιο sexy φούστες του tennis


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουνίου 2020

Το νέο athleisure θέλει να αποκαλύψετε τα πόδια σας μέσα από τις πιο sexy φούστες του tennis

Με τα γυμναστήρια κλειστά τους προηγούμενους μήνες και τα αθλήματα επαφής απαγορευμένα, δραστηριότητες όπως το tennis, γίνονται και πάλι δημοφιλείς. Ίσως, αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που οι tennis skirts έχουν γίνει basic αυτό το καλοκαίρι ως μέρος της στολής. Τις τελευταίες σεζόν έχουν επιστρέψει και φέτος, καθώς η τάση είναι στο ζενίθ της δημοτικότητας της. Ο ορισμός του νέου athleisure στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή, περιλαμβάνει φούστες μίνι, με girly πιέτες, σε συνδυασμό με sneakers και σοσόνια ή ακόμα και αθλητικές κάλτσες. Το αποτέλεσμα είναι cool και sexy.

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές εκδοχές που μπορείτε να δοκιμάσετε μέχρι να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει τέλεια. Για εκείνες που αναζητούν την πρακτική πλευρά, μια πιο παραδοσιακή σιλουέτα, εξοπλισμένη με ενσωματωμένο σορτς για πλήρη κάλυψη, είναι ιδανική.

Επιπλέον, συνήθως διαθέτουν ελαστικές ζώνες για μεγάλη ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε για περιπτώσεις που απαιτούν να είστε λίγο πιο δραστήριες και να αισθάνεστε ασφαλείς.

Οι fashionistas, που αγαπούν τα σύνολα με sporty διάθεση, φορούν ήδη τις δικές τους λευκές μίνι φούστες. Δείτε τα looks και αντιγράψτε.

Λευκή tennis skirt με μαύρο αμάνικο

@theshelbyying

Kαρό φούστα με cropped top

Με το αγαπημένο σας λογότυπο

Σε συνδυασμό με άλλα neutrals, όπως το μπεζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.