ΣΤΙΛ

H νέα συλλογή παπουτσιών της Rihanna σε συνεργασία με την Amina Muaddi είναι ό,τι πιο sexy αυτό το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιουλίου 2020

H νέα συλλογή παπουτσιών της Rihanna σε συνεργασία με την Amina Muaddi είναι ό,τι πιο sexy αυτό το καλοκαίρι

H Rihanna επιστρέφει με μία ακόμα fashion συνεργασία και εμπλουτίζει τη συλλογή της Fenty με τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα παπούτσια του φετινού καλοκαιριού.

Σε αυτό δεν είναι μόνη της. Μαζί της ο Jahleel Weaver και η σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi, της οποίας τα σχέδια είναι τρομερά δημοφιλή ανάμεσα στις Influncers.

“Είχα αγοράσει μερικά από τα παπούτσια της Muaddi για τη Rihanna και κατέληξα να είμαι μεγάλος fan της”, δήλωσε ο Weaver. “Προγραμματίσαμε αργότερα μια συνάντηση και ένα κοκτέιλ. Από εκεί ξεκίνησε η ιστορία.”

Η Muaddi ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα συνεργαζόταν για μια επερχόμενη συλλογή παπουτσιών για τη Fenty, όταν ανακηρύχθηκε σχεδιάστρια της χρονιάς στα Footwear News Achievement Awards τον Δεκέμβριο.

Η Muaddi είναι γνωστή για τα γυάλινα γοβάκια εμπνευσμένα από την Σταχτοπούτα, τα οποία είναι εντυπωσιακά.

Χρησιμοποιώντας την τάση της Muaddi για καθαρές γραμμές, ζωηρές αποχρώσεις και μοντέρνες σιλουέτες, τα τέσσερα στιλ παπουτσιών είναι συνδυασμός της ματιάς της Muaddi και της αισθητικής της Fenty – με square-toe πέδιλα, λεπτά straps αποχρώσεις νέον και κρύσταλλα.

Mόλις τις πρώτες ώρες, ορισμένα κομμάτια εξαντλήθηκαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.