ΣΤΙΛ

H Hailey Bieber φόρεσε τη νούμερο ένα τάση στα φορέματα για το φετινό καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2020

H Hailey Bieber φόρεσε τη νούμερο ένα τάση στα φορέματα για το φετινό καλοκαίρι

Η Hailey Bieber συναντήθηκε με την Kendall Jenner για σούσι στο Nobu στο Malibu χθες το βράδυ, και για την περίσταση θα μπορούσε εύκολα να επιλέξει ένα απλό outfit που αποτελείται από φαρδύ τζιν παντελόνι, ένα απλό top και flat σανδάλια. Αντ 'αυτού, το μοντέλο το πήγε σε άλλο επίπεδο πραγματικά, επιλέγοντας ένα λευκό κομμάτι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90 από τον σχεδιαστή Christopher Esber.

Το φόρεμα ήταν μίντι, ντραπέ, με αισθησιακό άνοιγμα στη κοιλιά και σούρες κάτω από το μπούστο. Το cut out αποκάλυπτε τους γυμνασμένους της κοιλιακούς. Το μετάξι αγκάλιαζε την καλλίγραμμη και μαυρισμένη σιλουέτα της. Το συνδύασε με μια πράσινη τσάντα Bottega Veneta με παχιά χρυσή αλυσίδα και ακρυλικά πέδιλα. Το μοντέλο είχε τα μαλλιά του πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν και έλαμπε ολόκληρη.

https://instagram.com/p/CC4am4VjUgj/


Ο Αυστραλός σχεδιαστής του φορέματος της Bieber έχει γίνει ο αγαπημένος της μόδας, γνωστός για τις κομψές σιλουέτες, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1990. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των Zendaya, Rosie Huntington-Whiteley και Emily Ratajkowski, έχουν ήδη γίνει μεγάλες fans του label, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010.

jenny.gr

CHRISTOPHER ESBER 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.