ΣΤΙΛ

Rianne Meijer: H influencer που δείχνει την πραγματικότητα μέσα στο αψεγάδιαστο feed σας


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2020

Rianne Meijer: H influencer που δείχνει την πραγματικότητα μέσα στο αψεγάδιαστο feed σας

Το instragram είναι γεμάτο από εντυπωσιακές εικόνες ανδρών και γυναικών, που μοιάζουν αψεγάδιαστοι. Χιλιάδες τέτοιες εικόνες περνούν καθημερινά από τα μάτια μας και συχνά μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα αν εμείς δεν έχουμε τέλειο, γυμνασμένο σώμα, υπέροχο χαμόγελο και γυριστές βλεφαρίδες.

Ένας λογαριασμός ήρθε να τα αλλάξει όλα αυτά. Η 27χρονη Ολλανδή influencer Rianne Meijer έχει 988 χιλιάδες followers στο Instagram. Με εξώφυλλο στο περιοδικό Cosmopolitan και συμμετοχή σε καμπάνια της H&M το προφίλ της στο Instagram είναι διαφορετικό από κάθε άλλo, αφού αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες που βλέπουμε καθημερινά στο Instagram.

https://instagram.com/p/CCAt059hdil/

Το «Instagram vs. reality» σε άλλο επίπεδο

H Rianne Meijer είναι μια όμορφη νεαρή Influencer και οι φωτογραφίες της ενθουσιάζουν τους χρήστες του διαδικτύου. Mε μία σειρά από φωτογραφίες, η 27χρονη Rianne Meijer δείχνει την αψεγάδιαστη πλευρά της και ακριβώς δίπλα, την πραγματικότητα, όπως και να ‘ναι αυτή. Με χιουμοριστικό τρόπο δημοσιεύει συγκριτικές φωτογραφίες του τέλειου, εαυτού της και της πραγματικής της εικόνας που -ανάλογα τη γωνία, το φως και την πόζα- μπορεί να έχει χαλάρωση, διπλοσάγονο ή να κάνει ακόμα και γκριμάτσες.

«Αισθάνομαι αδικία να ποστάρω μόνο τις τέλειες φωτογραφίες μου» σημειώνει η Ολλανδή influencer. «Είναι σαν να λέω ψέματα στον κόσμο, οπότε θεώρησα πιο σωστό να παρουσιάσω και την άλλη όψη του νομίσματος» συμπληρώνει.

Ο ορισμός του body positivity

Mε την πρώτη ματιά βλέπει κανείς μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία με τέλειες αναλογίες και ένα τέλειο πρόσωπο, όμως αποδεικνύεται πως κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά είναι απολύτως εντάξει αν έχετε χαλάρωση, ραγάδες, κυτταρίτιδα.

Η Rianne Meijer αποκαλύτπει την αλήθεια που έχουμε όλοι ανάγκη.

https://instagram.com/p/CCvEThhh_cY/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.