ΣΤΙΛ

Midriff Flossing: H τάση που βλέπουμε παντού είναι το νέο exposed thong


Μάρθα Κουμπάνη

6 Αυγούστου 2020

Midriff Flossing: H τάση που βλέπουμε παντού είναι το νέο exposed thong

Μια νέα φράση εισήλθε στο λεξικό μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2020: Midriff Flossing. Πρόκειται για φούστες και φορέματα με λεπτά straps που τυλίγουν τη μέση και σκανδαλίζουν. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν μια περίπλοκη πρόταση, είναι αβίαστα chic και θηλυκή.

Η midi φούστα της δεκαετίας του 2000 έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό χάρη στον Αυστραλό σχεδιαστή Christopher Esber, του οποίου οι πελάτες περιλαμβάνουν τις Hailey Bieber, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Solange και Zendaya.

H τάση πρόδρομος είναι το exposed thong. Tο περασμένο καλοκαίρι, η Bella Hadid εμφανίστηκε στο runway Versace Menswear Spring 2020 με εκτεθειμένο το μικροσκοπικό εσώρουχό της. Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την Kim Kardashian West όταν πόζαρε με neon αποκαλυπτικό σύνολο και thong;

Φυσικά, επειδή δεν θέλουμε όλες να εκθέσουμε τα σέξι εσώρουχά μας σε κοινή θέα, το Midriff Flossing δεν προκαλεί έκπληξη αφού είναι διακριτικά σέξι ακόμα και σοφιστικέ.

Το Midriff floss είναι λιγότερο "κοιτάξτε τα εσώρουχα μου", και περισσότερο "δείτε πώς αυτό το ύφασμα γλιστράει κομψά στις καμπύλες μου". Οι slip skirts αποκαλύπτουν τη μέση και τους κοιλιακούς, ενώ τυλίγονται με τα eye catching κορδόνια.Δείτε πώς το φορούν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.

https://instagram.com/p/CCIzAEKM2IH/https://instagram.com/p/CCp1UUEgVqH/?https://instagram.com/p/CCoeCnWgOxB/https://instagram.com/p/CAcih7ajfwE/https://instagram.com/p/CC3gxczoRhe/https://instagram.com/p/B1uMZ4-plwW/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.