Οι Gwyneth Paltrow και Naomi Campbell φωτογραφίζονται στο σπίτι τους για τη νέα καμπάνια Valentino

The Jennettes
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Η Gwyneth Paltrow, η Naomi Campbell η Laura Dern, η Rossy de Palma, η Frances McDormand, η Christy Turlington, η Laetitia Casta και άλλες διασημότητες πόζαραν από το σπίτι στους για τη νέα καμπάνια του οίκου Valentino.

Oι διάσημες πρωταγωνίστριες της καμπάνιας φορούν κομμάτια από τη συλλογή του Valentino για τον Χειμώνα του 2020-21 και φωτογραφίζονται ενώ βρίσκονται σε καραντίνα. Την Gwyneth Paltrow φωτογράφισε ο σύζυγός της και τη Laura Dern, ο γιος της.

Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Pierpaolo Piccioli εξήγησε με ανάρτησή του στο Instagram ότι ήθελε να αναδείξει τις αξίες του brand και το ανθρώπινο συναίσθημα, καθώς ο κόσμος προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα του social distancing.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, όλοι ζήσαμε σε έναν νέο κόσμο, καθώς βιώνουμε τι σημαίνει social distancing. Νιώθω πολύ άβολα που δεν μπορώ να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου», γράφει. «Όπως εσείς και όλος ο κόσμος, είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε μακριά από τους φίλους μας, τους συναδέλφους και την ευρύτερη οικογένειά μας. Συνειδητοποίησα πόσο εύθραυστοι είμαστε, αλλά επίσης και πόσο δυνατότεροι έχουμε γίνει μέσα από τις επαφές μας με την κοινότητά μας».

Κοινοποιώντας μια φωτογραφία με το μοντέλο Adut Akech, ο Piccioli είπε ότι η καμπάνια #ValentinoEmpathy «φέρνει την προσωπικότητα και την οικειότητα στο προσκήνιο, μέσα από μια σειρά πορτρέτων με ανθρώπους που αγαπώ, φωτογραφημένους από τους αγαπημένους τους».

Όλοι όσοι συμμετέχουν, θα διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους, συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ, στο νοσοκομείο Lazzaro Spallanzani της Ρώμης.