ΣΤΙΛ

Ένα για πρωί και ένα για βράδυ - Η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε με δύο κομψά φορέματα και τα θέλουμε


Μάρθα Κουμπάνη

3 Αυγούστου 2020

Ένα για πρωί και ένα για βράδυ - Η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε με δύο κομψά φορέματα και τα θέλουμε

Η Emily Ratajkowski ήταν πάντα  χαμαιλέοντας όσον αφορά το προσωπικό στυλ. Mπορεί την μία μέρα  να φορά ένα σούπερ εφαρμοστό σύνολο που αγκαλιάζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την επόμενη να παίζει με πιο casual φόρμες και oversized κομμάτια. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε και πάλι στην Νέα Υόρκη με δύο από τα πιο κομψά φορέματα που είδαμε τελευταία.

Μάλιστα το ένα είναι ρομαντικό με boho στοιχεία και μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα το καλοκαίρι, ενώ το δεύτερο άκρως θηλυκό και sexy κατάλληλο ακόμα και για  επίσημες βραδινές εμφανίσεις.

Στη μία περίπτωση, επέλεξε ένα μίντι slip dress σε ροζ απόχρωση με λαχούρια και χακί λεπτομέρειες, από το αγαπημένο brand των Γαλλίδων Realisation. H Emily το συνδύασε με φλατ δερμάτινα σανδάλια, όμως δείχνει υπέροχο και με sneakers ή εσπαντρίγιες. 

jenny.gr
jenny.gr

 Realisation

 Στη συνέχεια, την είδαμε με το πιο κολακευτικό strapless μαύρο φόρεμα. Και πάλι το καυτό μοντέλο πόνταρε σε μίντι μήκος που είναι ακόμα πιο ευκολοφόρετο. Τα strapless κομμάτια έχουν επιστρέψει από τα 90's και 00's ακόμα πιο μίνιμαλ και αισθησιακά. Θα τα φορέσουμε, όπως η Εmily με λευκά sneakers ή σε μια βραδινή εμφάνιση με strappy sandals.

jenny.gr
jenny.gr

NORMA KAMALI 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.