ΣΤΙΛ

Το φεγγάρι εμπνέει το πιο στιλάτο print της νέας σεζόν: Έχει την έγκριση της Beyoncé


Μάρθα Κουμπάνη

10 Αυγούστου 2020

Το φεγγάρι εμπνέει το πιο στιλάτο print της νέας σεζόν: Έχει την έγκριση της Beyoncé

Πριν λίγες ημέρες, η Queen Beyoncé κυκλοφόρησε το visual album με τίτλο Βlack Is King και ο κόσμος της μόδας παραληρεί με ορισμένα από τα fashionable looks της. Σε ένα από αυτά η star, που εμπνέει τη δημιουργία πολλών μεγάλων τάσεων, εμφανίζεται να φορά μια catsuit με το πιο ιδιαίτερο print μισοφέγγαρο. Η Adele, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή της στη Beyonce, πόζαρε κι εκείνη φορώντας ένα στενό top με το ίδιο ακριβώς μοτίβο.

Το μοτίβο ανήκει στo brand της Γαλλίδας σχεδιάστριας, Marine Serre, που γνώρισε τεράστια δημοτικότητα μετά την κυκλοφορία του Black is King. Μάλιστα σύμφωνα με το Lyst, η αναζήτηση του brand της Serre στη σελίδα του άγγιξε το 426% μέσα σ' ένα Σαββατοκύριακο.

Το μοτίβο είναι διαφορετικό και πρωτότυπο ενώ στο παρελθόν το τόλμησε και η Kendall Jenner για την εμφάνιση της στο Coachella Festival.

Marine Serre | Το μοτίβο με το μισοφέγγαρο που ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας

Mε κομμάτια Marine Serre έχουν εμφανιστεί stars, όπως οι Dua Lipa, Lorde, Rosalia, Kylie Jenner.

Η 27χρονη σχεδιάστρια, Marine Serre, ξεκίνησε να κυκλοφορεί δημιουργίες με το συγκεκριμένο μοτίβο το 2017, αφού κέρδισε το LVMH prize ως πρωτοεμφανιζόμενη ανερχόμενη σχεδιάστρια. Tο ανεστραμμένο μισοφέγγαρο στολίζει τα πιο εντυπωσιακά και statement fashion pieces όπως κολάν, φορέματα, κουκούλες, tops και ολόσωμες φόρμες – ακόμα και την capsule συλλογή που σχεδίασε για τη Nike.

"Το φεγγάρι για εμάς είναι ένα σύμβολο, μια εικόνα, μια απεικόνιση, μια σημαία, μια γλώσσα, μια μεταφορά, ένα αντικείμενο στο οποίο πιστεύουμε: την υπέρβαση τον συνόρων, τον υβριδισμό και την ελευθερία", δήλωσε η Serre στο Dazed and Confused – που μιλάει σε δικό της άρθρο για το "μισοφέγγαρο που κατακτά τον κόσμο".

"Είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα που υπάρχουν, είναι παντού και συνεχίζει να εξελίσσεται παράλληλα... Δεν είναι ποτέ σταθερό, αλλά την ίδια στιγμή παραμένει διαχρονικό", δηλώνει η σχεδιάστρια, τονίζοντας επίσης τη "θηλυκή φύση" του συμβόλου.

Το brand της Marine Serre υποστηρίζει τη βιωσιμότητα – με το 50% της συλλογής του να προέρχεται από ανακυκλωμένα υλικά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.