ΣΤΙΛ

Oι Mary-Kate και Ashley Olsen υπογράφουν το παπούτσι που θα φορούν οι πιο ενημερωμένες τη νέα σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

17 Αυγούστου 2020

Oι Mary-Kate και Ashley Olsen υπογράφουν το παπούτσι που θα φορούν οι πιο ενημερωμένες τη νέα σεζόν

Όπως συμβαίνει με πολλές μεγάλες τάσεις στα παπούτσια τα τελευταία χρόνια,  έτσι και αυτή ξεκίνησε από το brand, The Row. Η κομψή αισθητική της μάρκας πίσω από την οποία βρίσκονται οι Mary-Kate και  Ashley Olsen δημιούργησε πολλά minimal & sexy σχέδια – από το strappy σανδάλι του περασμένου καλοκαιριού έως τα thong sandals αλλά και το chunky μποτάκι του χειμώνα. Τώρα ένα νέο κλειστό πέδιλο έρχεται για να γίνει fashion εμμονή.

Το ρετρό στιλ του μας γυρίζει στο παρελθόν και αποπνέει νοσταλγία. Ανάμεσα σε εκείνους που δημιούργησαν παρόμοια σχέδια με το Βlack Gaia όπως ονομάζεται το εν λόγω παπούτσι, οι Charles & Keith. και ASOS, K.Jacques.

jenny.gr

Τhe Row

 

Συνδυάζονται τόσο με τζιν όσο και με τις αγαπημένες μας λινές βερμούδες και wrap dresses για μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Είναι ιδανικό για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου ειδικά αν αναζητούσατε κάτι έξω από τα συνηθισμένα!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.