ΣΤΙΛ

Ο γιος του Alain Delon, γοητευτικός όπως ο πατέρας του, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια γνωστού brand


Μάρθα Κουμπάνη

22 Αυγούστου 2020

Ο γιος του Alain Delon, γοητευτικός όπως ο πατέρας του, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια γνωστού brand

'Eνας από τους πιο αναγνωρίσιμους και ταλαντούχους Γάλλους ηθοποιούς της δεκαετίας του 60, αλλά και πολύ γοητευτικός άνδρας είναι ο 84χρονος σήμερα Alain Delon.

Το πνεύμα της χρυσής εποχής του Γαλλικού κινηματογράφου θέλησε να αναβιώσει στην νέα καμπάνια για την ανδρική συλλογή το Mango. Έτσι επέλεξε τον γιο του θρυλικού ηθοποιού, τον Alain Fabien Delon. Η ομοιότητα με τον πατέρα του 26χρονου μοντέλου και ηθοποιού είναι εκπληκτική και συντελεί στην δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας στη νέα αντρική συλλογή Mango "City of Lights".

O φωτογράφος Nacho Alegre απαθανατίζει το μοντέλο στον ρόλο του σύγχρονου άντρα που αναπολεί τα χρόνια της πολιτιστικής έκρηξης στην "Πόλη του Φωτός". Για τις ανάγκες, μάλιστα, της φωτογράφισης, ο ίδιος ο Alain Fabien πρότεινε τις αγαπημένες τους τοποθεσίες από καλλιτεχνικά στέκια, όπως το arthouse σινεμά στo Latin quarter ή το must-see μουσείο του Λούβρου, μέχρι μικρά εστιατόρια και μπαρ στα οποία συχνάζει με τους φίλους του.

Η νέα αντρική συλλογή Mango χαρακτηρίζεται από κομψότητα αλλά και νοσταλγία. Τα κομμάτια της collection προτείνουν ένα urban look σε καθαρές γραμμές και κλασικά σχέδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.