ΣΤΙΛ

Alexander McQueen Heart Lockets: To κόσμημα που μας έκλεψε την καρδιά


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2020

Alexander McQueen Heart Lockets: To κόσμημα που μας έκλεψε την καρδιά

Λατρεύουμε τα κοσμήματα, καθώς είναι το στοιχείο εκείνο που ολοκληρώνει ένα σύνολο ανεξάρτητα από την εποχή. Τα κοσμήματα μοιάζει να διηγούνται κάθε φορά μια διαφορετική ισορία για εκείνη που τα φοράει. Πόσο μάλλον όταν μοιάζουν με μικρούς θαμμένους θησαυρούς που ανακαλύφθηκαν τυχαία σε ένα παλιό σεντούκι. To σεντούκι της δικής μας ιστορίας έχει μια μικρή σκαλιστή επιγραφή με ένα θρυλικό όνομα: Alexander McQueen.

Την νέα σεζόν μέσα από τη νέα συλλογή του οίκου έρχονται τα πιο όμορφα κοσμήματα. τα heart lockets του Alexander McQueen, για να γίνουν το απόλυτο αντικείμενο λατρείας του fashion crowd.

Στη συλλογή κοσμημάτων Alexander McQueen AW20 Heart Locket θα βρείτε μενταγιόν, chokers, κρίκους και δαχτυλίδια που αντλούν την έμπνευσή τους από τα Love Spoons -μια παράδοση της Ουαλίας- τις ξύλινες, δηλαδή, σκαλισμένες με σύμβολα αγάπης κουτάλες που προσφέρονται ως δώρο.

Τα μενταγιόν έχουν σχήμα καρδιάς και διακοσμούνται με διάφορα σύμβολα όπως το δέντρο της ζωής, τα περιστέρια, αλλά και την iconic σφραγίδα Alexander McQueen.

Η γοτθική γοητεία των heart lockets έχει άλλοτε statement χαρακτήρα με διαφορετικούς μεγέθους καρδιές και oversized δαχτυλίδια και άλλοτε λεπτεπίλεπτη κομψότητα.

jenny.gr

ALEXANDER MCQUEEN