ΣΤΙΛ

Το αναπάντεχο μοτίβο στα ρούχα που έχει γίνει εμμονή στα κορίτσια του Instagram


Μάρθα Κουμπάνη

3 Σεπτεμβρίου 2020

Το αναπάντεχο μοτίβο στα ρούχα που έχει γίνει εμμονή στα κορίτσια του Instagram

Νωρίτερα φέτος, είδαμε την άνοδο μιας τάσης που ονομάζεται cottagecore, μια αισθητική που αναφέρεται με τον πιο ρομαντικό τρόπο στην απλότητα της εξοχικής ζωής, με τους Instagrammers να μεταφέρουν ψάθινα καλάθια γεμάτα λουλούδια και να ψήνουν σπιτικά γεύματα σε ειδυλλιακές απομακρυσμένες ρυθμίσεις.

Σε συνδυασμό με την παγκόσμια πανδημία, αυτή η λαχτάρα για απλούστερες μέρες και η επιστροφή στα βασικά, έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, φαίνεται ότι τα fashion brands υιοθέτησαν αυτή την ιδέα και την έχουν πάει ένα βήμα πιο μακριά, με μοτίβα τοπίων που απεικονίζουν ουρανούς γεμάτους σύννεφα, άλογα ή ανατολές στον ορίζοντα.

Πρωτοείδαμε το trend όταν το House of Sunny κυκλοφόρησε τη ζακέτα του Daybreak, η οποία έγινε πολύ δημοφιλής στο Instagram, με τις influencers όπως οι Claire Most, Renia Jaz, Amy Julliette Lefévre να το υιοθετούν πρώτες. Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα όμορφα και fun σύννεφα της Lirika Matoshi και τα άλογα του Ganni που μας έπεισαν ότι αυτή η τάση ίσως δεν είναι και τόσο περαστική.

https://instagram.com/p/CBoMR3_Di7R/https://instagram.com/p/CCY3kkHFhgi/https://instagram.com/p/CEWjBwuF3YG/https://instagram.com/p/CCTuTkOjeG0/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.