ΣΤΙΛ

H Hailey Bieber φόρεσε το στιλ μπότας που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες


Μάρθα Κουμπάνη

3 Σεπτεμβρίου 2020

H Hailey Bieber φόρεσε το στιλ μπότας που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες

H Hailey Bieber είναι η έμπνευσή μας για street style looks που συνδυάζουν τη νεανική διάθεση και το cool attitude με μια δόση σεξαπίλ.

Λατρεύει τις άνετες φόρμες και τα sweatpants, αλλά και τα καυτά σορτσάκια που αποκαλύπτουν τα πόδια της. Και τα δύο τα συνδυάζει συχνά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις μπότες, στις οποίες δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία, είτε πρόκειται για ένα μοντέρνο flat σχέδιο, είτε για ψηλοτάκουνες μέχρι το γόνατο. Και αυτό έκανε και πάλι. Ο φακός την εντόπισε στο Los Angeles με ένα stylish outfit που θέλουμε να αντιγράψουμε asap.

Η star φόρεσε ένα denim σορτς με bralette και από πάνω ένα oversized γκρι σακάκι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το πιο πολυσυζητημένο αξεσουάρ του φθινοπώρου, τα μποτάκια του οίκου Bottega Veneta. Τα chunky Tire Boots με την κόκκινη σόλα, αναμένεται να γίνουν το επόμενο It shoe που θα βλέπουμε να φορούν οι πιο ενημερωμένες τους επόμενους μήνες.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.