ΣΤΙΛ

4 άνετα denim trends που έρχονται αυτό το φθινόπωρο - Η επιτομή του coolness


Μάρθα Κουμπάνη

5 Σεπτεμβρίου 2020

4 άνετα denim trends που έρχονται αυτό το φθινόπωρο - Η επιτομή του coolness

Είναι αρκετά παράδοξο αλλά μου έχει λείψει πραγματικά να φοράω τζιν. Προφανώς, κάνει ακόμα τρομερή ζέστη στην πόλη, όμως εγώ σκέφτομαι όλα εκείνα τα σύνολα με denim, που θα φορέσουμε το φθινόπωρο και ανυπομονώ. Είναι εκείνη η μεταβατική περίοδος που αναζητάω κάτι πιο "ντυμένο", άνετο και stylish.

Kάτι που να ταιριάζει με φλατ σανδάλια, αλλά και με sneakers, για κάθε μου φθινοπωρινή διάθεση. Να συνδυάζεται το ίδιο έυκολα με ένα minimal τ-shirt με βάτες, αλλά και ένα 90s scarf top. H απάντηση ήταν και είναι προφανής για εμένα, αλλά και για πολλές από εσάς, που θέλετε να μάθετε πρώτες και γιατί όχι, να φορέσετε τα νέα trends στα denim της σεζόν.

Οι loose και άνετες γραμμές πρωταγωνιστούν και τα παντελόνια που θα δούμε περισσότερο, είναι εμπνευσμένα από τις πρηγούμενες δεκαετίες και μοιάζει να κάνουν ένα στιλιστικό throwback.

Επιπλέον, όπως όλα δείχνουν, ο κορωνοιός και το lockdown, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των φετινών τάσεων. Έτσι βλέπουμε την άνεση να γίνεται προτεραιότητα στα τζιν της νέας σεζόν, μέσα από φαρδιές σιλουέτες.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τις 4 πιο άνετες τάσεις στα denim.

1. Distressed Jeans

Τα σκισμένα τζιν είναι μία από τις πιο cool τάσεις που επιστρέφουν φέτος.

https://instagram.com/p/CAs8bKmjPxj/

2. Skater Jeans

Το τζιν Skater είναι μια διασκεδαστική τάση που συμπίπτει με το γενικό θέμα grunge στα runways F / W 20. Αυτό το μακρύ και φαρδύ στυλ είναι άνετο για προφανείς λόγους και στην πραγματικότητα φαίνεται ακόμα πιο στιλάτο με άλλα ovesized κομμάτια.

https://instagram.com/p/B-VC87mgTpw/

3. Με πιέτα

Επιστρέφουν από τα 80s και είναι η εξέλιξη των mom jeans. Κολακεύουν τις περισσότερες και είναι ευκολοφόρετα.

https://instagram.com/p/CDtztlKhs-j/

4. Flared Jeans

Όπως συμβαίνει κάθε λίγα χρόνια στη μόδα, η δεκαετία του '70 επιστρέφει. Και η επιστροφή της δεκαετίας του '70 δεν θα μπορούσε να είναι δυνατή χωρίς την παρακείμενη επιστροφή των τζιν. Η καλύτερη συμβουλή μου για να το φορέσετε; Επιλέξτε ένα στιλ με υψηλή μέση και φορέστε τακούνια.

https://instagram.com/p/CB5CzdlFEqu/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.