ΣΤΙΛ

To φεστιβάλ Βενετίας ολοκληρώθηκε και μας χάρισε λαμπερές red carpet εμφανίσεις για πρώτη φορά μετά τον Covid-19


Μάρθα Κουμπάνη

14 Σεπτεμβρίου 2020

To φεστιβάλ Βενετίας ολοκληρώθηκε και μας χάρισε λαμπερές red carpet εμφανίσεις για  πρώτη φορά μετά τον Covid-19

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο φέτος γιορτάζει την 77η επέτειο του είναι το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και την ακύρωση πολλών μεγάλων events σε όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Αυστραλέζα ηθοποιός, Cate Blanchett και αρκετοί ακόμα διάσημοι stars του διεθνούς cinema βρέθηκαν στο Λίντο, κάνοντας πραγματικά λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ και αφήνοντας μας κληρονομιά τις πρώτες εικόνες glamour μετά από μήνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και παραμονής στο σπίτι με homewear.

Στα μέτρα ασφάλειας περιλαμβάνονταν υποχρεωτικά οι μάσκες προσώπου, έλεγχοι θερμοκρασίας, φυσική απόσταση κατά τη διάρκεια των προβολών αλλά όλα αυτά δεν εμπόδισαν τους καλεσμένους να εντυπωσιάσουν ντυμένοι black tie. Kαι πόσο μας είχε λείψει να δούμε τις κυρίες της μεγάλης οθόνης να εκπλήσσουν τα πλήθη, φορώντας haute couture δημιουργίες!

Στιλιστικά μιλώντας, τα looks ήταν εμφανώς πιο απλά λόγω των συνθηκών, ωστόσο τόσο τα mermaid dresses όσο και τα ογκώδη gowns από αμέτρητα layers τούλι ήταν εκεί, σε όλες τις αποχρώσεις του φάσματος της κομψότητας. Το elegance είχε ισχυρή εκπροσώπηση μέσα από κορυφαίους σχεδιαστικούς οίκους όπως Valentino, Versace, Alberta Ferretti κ.α.

Δείτε τις πιο κομψές εμφανίσεις από το 77o Φεστιβάλ Βενετίας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.