ΣΤΙΛ

Opera Gloves: Επειδή δεν ήταν μόνο το γοβάκι που έκανε την Σταχτοπούτα να ξεχωρίσει


Μάρθα Κουμπάνη

19 Σεπτεμβρίου 2020

Opera Gloves: Επειδή δεν ήταν μόνο το γοβάκι που έκανε την Σταχτοπούτα να ξεχωρίσει

Δεν είναι παρά μερικοί μήνες όταν ανυπομονούσαμε να καλωσορίσουμε την νέα χιλιετία και τα νέα 20s. Kαι μπορεί το 2020 να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που ονειρευόμασταν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε τα όνειρα. Τότε, μιλούσαμε για το trend που θα επέστρεφε και θα μας μεταμόρφωνε σε σύγχρονες Σταχτοπούτες. Και δεν είναι μόνο το γοβάκι της Cinderella, που την έκανε να ξεχωρίσει στο χορό.

Είναι η ώρα να υιοθετήσουμε τα opera gloves.

Eίναι ξανά επίκαιρα και φοριούνται, όχι μόνο σε επίσημες περιστάσεις, αλλά και σε fashionable looks. Tα μακριά evening gloves αποπνέουν αέρα άλλης εποχής και συνοδεύουν τέλεια τα αμάνικα φορέματα μας σε σύνολα που τελικά έχουν κάτι από παλιό Hollywood και Audrey Hepburn -με Givenchy- στο Breakfast At Tiffany's. 

Γάντια από μετάξι, δέρμα ή ακόμα και οργάντζα εντάσσονται σε preppy σύνολα με στέκες στα μαλλιά. Tα κομψά μακριά γάντια ήταν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις στα αξεσουάρ για το φθινόπωρο / 2020, προσθέτοντας μια πολυτελή αναβάθμιση σε κάθε βραδινή εμφάνιση. Τα μακριά γάντια είναι dramatic και ιδανικά για να διατηρούν τα χέρια ζεστά κατά τη διάρκεια των βραδινών εκδηλώσεων.

Mερικά ξεχωρίζουν. Yπήρχαν τα αυστηρά διακοσμητικά γάντια στο Erdem, τα οποία αγκάλιαζαν στον αγκώνα και είχαν φωτεινά μεταλλικά χρώματα και καθαρά υφάσματα. Ο Giambattista Valli δημιούργησε ένα ζευγάρι μακριά γάντια που ξεπέρασαν τους αγκώνες από ένα ελαφρύ, λουλουδάτο ύφασμα και τα συνδύασε με δύο εξίσου ευαίσθητα φορέματα και παλτά, καθώς και με πιο σκούρα ρούχα.

Είδαμε πολλά περισσότερα opera gloves στους Richard Quinn, The Row, Anna Sui, David Koma, Tadashi Shoji, Marc Jacobs.

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.