ΣΤΙΛ

Victoria Beckham S/S 2021: Τα κομμάτια που προτείνει η σχεδιάστρια για την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

22 Σεπτεμβρίου 2020

Victoria Beckham  S/S 2021: Τα κομμάτια που προτείνει η σχεδιάστρια για την άνοιξη

Αυτή τη σεζόν, με τους περιορισμούς της πανδημίας σε ισχύ, η Victoria Beckham ήξερε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στη μορφή του salon show, όπως έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας της ως fashion designer.

«Μου άρεσε πολύ να κάνω αυτές τις μικρές, οικείες παρουσιάσεις στη Νέα Υόρκη», είπε, μιλώντας στη Βρετανική Vogue σε μια συνέντευξη στη γκαλερί Victoria Miro στο ανατολικό Λονδίνο την ημέρα πριν από την παρουσίαση της συλλογής της μέσω βίντεο. «Αλλά την περασμένη Παρασκευή αποφασίσαμε ότι δεν ήταν βιώσιμο, οπότε ακολουθήσαμε μια ψηφιακή προσέγγιση».

Πρόκειται για μια μικρότερη συλλογή, μόλις 20 looks, εξήγησε η VB, (τα shows της συνήθως περιλαμβάνουν τις διπλάσιες εμφανίσεις). "Και μπορώ να πω ειλικρινά ότι η δουλειά σε αυτή τη συλλογή μού θύμισε πραγματικά γιατί άρχισα να δουλεύω στη μόδα". Το lockdown, όπως έκανε για πολλούς σχεδιαστές, βοήθησε το μυαλό να εστιάσει. "Βρήκα τους περιορισμούς αρκετά απελευθερωτικούς".

Kομψά, tailored σύνολα, φαρδιά και super long παντελόνια, που φοριούνται αποκλειστικά με ψηλοτάκουνα, maxi dresses με δαντέλα, vintage-wash denim και λεπτομέρειες midriff-flossing.

Η VB πέρασε το lockdown, «ζώντας μέσα σε vintage τζιν», οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το low rise 90s στιλ, σε συνδυασμό με ογκώδη μεταξωτά πουκάμισα, (διακοσμημένα εδώ κι εκεί με μια σειρά βολάν), και λευκά blazers.

Για την επόμενη σεζόν λοιπόν, η Beckham επαναφέρει και τα ψηλά “banana heels” με αλυσίδες σε λευκό, κόκκινο και pastel κίτρινο. «Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τα τακούνια», δήλωσε η VB.

«Είναι όλα ευκολοφόρετα κομμάτια αλλά και ονειρικά», εξηγεί. “Για μένα ήταν σημαντικό να δημιουργήσω μια επιθυμητή, πολυτελή, καλά εκτελεσμένη συλλογή.”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.